sábado, 13 de abril de 2013

Jornada 27: Masnou-Montcada. La prèvia

HORARIS JORNADA 27


Dissabte 13 d'abril:
16:00 Lloret-Granollers
16:00 Farners-Sant Cugat E.

Diumenge 14 d'abril:
12:00 Vilassar Dalt-Horta
12:00 Masnou-Montcada
12:00 Ripollet-San Cristóbal
12:00 Mollet-Gramenet B
16:00 Cerdanyola V.-Sant Quirze V.
17:00 La Jonquera-Peralada
17:00 Guíxols-Avià


EL RIVAL:

Club Deportiu Montcada


Any fundació: 1923

President: Modesto "Tato" Sanchís

Posició temporada passada: 10é 44 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Jordi Salvanyà

Planter: Dani Lledó, Gerard Pujol, Norbert, Miki, Pacheco, José María, Edu, Marcel, Kike Amador, Miguel Vicente, Alex, Marín, Ángel Cuéllar, Joan Morera, David Bermúdez, Sergi Carmona, Sergi Arranz, Edu Alliaume, Dani Martínez i Pociello.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Albert Piñol Bautista

Després de pràcticament tres setmanes el Masnou tornarà a jugar al Municipal. Ho farà contra el Montcada en el que serà el primer d'una sèrie de quatre visites d'equips de la zona alta a la Carretera d'Alella (Horta, Cerdanyola i Farners) que, probablement, marcaran el resultat de la temporada. Un partit atractiu ja que els visitants tenen la darrera opció de poder-se reenganxar a les opcions de lluitar per dalt i el Masnou per la seva banda no pot fallar per continuar escalant. 

L'equip de Jordi Salvanyà és un dels millors visitants de la categoria. Comptava des de l'inici de temporada com un dels equips que podria estar a la zona mitja alta i de moment estan complint amb aquest objectiu, passant moltes menys dificultats que les darreres temporades. Tot i així, els verds tan sols han sumat 5 dels últims 18 punts i de no guanyar diumenge al Municipal ja només tindrien un objectiu d'aquí a final de temporada i no seria altre que la salvació (ara mateix només tenen 5 punts de marge).

Masnou-Montcada és un clàssic dels darrers anys a Primera Catalana. La majoria amb bon record pel Masnou, el Montcada és un equip habituat a visitar el Municipal. Aquest diumenge els d'Àngel Gómez voldran repetir els darrers precedents i sumar novament tres punts. La setmana passada l'equip va veure trencada la seva ratxa de victòries però continua mantenint més de 4 mesos sense perdre (14 partits). Amb tots els efectius, diumenge a casa s'ha de tornar a sumar de tres en tres per mantenir viu el somni de l'ascens.


1 comentario:

  1. QUE GRANDES MASNOU!!!!!Y TRES SEMANAS CON PORTERIA A CERO.....

    ResponderEliminar