domingo, 16 de diciembre de 2012

Jornada 14: Cerdanyola 1-1 Masnou

BON EMPAT


Pocs apostaven per què un Masnou en crisi de resultats pogués sumar avui algun punt al camp d'un Cerdanyola que tenia l'oportunitat de col·locar-se líder, però l'equip de Àngel Gómez ha estat a punt d'endur-se els tres. Éric Blasco ha avançat a l'equip maresmenc als primers compassos i al Cerdanyola li ha costat crear ocasions de perill al llarg de la primera part. A la represa, sobretot a partir de l'expulsió de Jonatan Reina, els locals han dominat fins aconseguir l'empat quan faltaven menys de deu minuts en una acció que ha finalitzat Mellado en posició més que dubtosa i molt protestada. 


FITXA


Cerdanyola: Coca, Suli, Marc Ahufinger, Guarch, Iván Serrano (Mellado 68'), Cuadras, Ramon (Romero 82'), Lalo (Àlvaro 63'), Hassen, Edu Fité i David (Rúben López 52').

Masnou: David Peinado, Sato, Dennis, Jonatan, Cristian Guerrero, Reyes, Carlitos, Gueri (Marc Gallart 64'), Bauli (Burrito 72'), Marcelo (Nakatani 83') i Éric Blasco.

Àrbitre: Isaac Rodríguez Ventura. Ha amonestat a David i Suli (Cerdanyola) i a Bauli, David Peinado, Éric Blasco i Jonatan en dues ocasions. 

Gols: 0-1 Éric Blasco (5') i 1-1 Mellado (83').

Camp: Estadi Municipal La Bóbila. 200 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario