viernes, 14 de diciembre de 2012

Jornada 14: Cerdanyola V.-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 14

Dissabte 15 de desembre
15:30 Avià-Farners

Diumenge 16 de desembre
12:00 Horta-Lloret
12:00 Vilassar de Dalt-La Jonquera
12:00 Sant Quirze V-Ripollet
12:00 Montcada-Guíxols
12:00 Granollers-Sant Cugat E.
12:00 San Cristóbal-Gramenet B (suspés)
16:00 Cerdanyola V.-Masnou
17:00 Peralada-Mollet


EL RIVAL:

CERDANYOLA DEL VALLÉS FUTBOL CLUB

Any Fundació: 2006

President: Felipe López Rins

Posició temporada passada: 5é 54 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Toni Carrillo

Planter: Coca, Uri Llaveria, Marc Ahufinger, Jordi Guarch, Iván Serrano, Alvaro, Turu, Jorge Martínez, Edu Fité, Jan Expósito, Mellado, Francisco Baena, José Manuel Romero, Marc Rosell, Ramon, Pepe Castilla, Hassen, Peque, Cuadras, Albert Jiménez, Lalo i Montilla.


EL CAMP: 

Municipal La Bòbila

Localitat: Cerdanyola del Vallés (Vallés Occidental)

Adreça: Carrer Galícia s/n

Superfície: Gespa Artficial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt fins C-58. C-58 fins sortida 4, agafar direcció Cerdanyola del Vallés per Avinguda Guiera. Seguir recte passat rotonda pel carrer Josep Anselm Clavé fins Carrer Serra de Galliners. Seguir recte fins creuar amb Carrer Galícia.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Isaac Rodríguez Ventura.

Torna la lliga a Primera Catalana després d'una setmana d'aturada. El Masnou visitarà Cerdanyola del Vallés per intentar canviar la nefasta dinàmica de resultats dels últims partits després d'una setmana de canvis, però ho tindrà molt complicat. L'equip vallesà és el segon classificat i és un dels principals candidats a l'ascens a Tercera Divisió.

El Sarda té un dels millors planters de la categoria amb jugadors molt destacats com el porter i capità Coca, Iván Serrano, Ramon, Cuadras, Lalo...A més, diumenge podrien debutar dos ex-Masnou amb molta qualitat, com són el davanter José Manuel Romero, lesionat des de l'any passat, i el migcentre Ramon Montilla, recentment arribat del Castelldefels. El rendiment està sent l'esperat, especialment fora de casa, on ha sumat 19 de 21 punts possibles. A casa han estat menys infranquejables, deixant escapar punts contra Guíxols, Sant Cugat, Avià i Montcada, tot i que els verdiblancs no perden des de la jornada 3 (única derrota fins ara).

Àngel Gómez haurà de reestructurar l'equip amb els últims canvis. Dos jugadors intocables com Jordi i Xavi Comas ja no hi són i a l'espera que arribin més reforços el Masnou haurà d'afrontar aquest complicat partit amb els jugadors disponibles. El dubte està principalment en el centre de la defensa, per què a més de la baixa de Xavi Comas, Dani Morales és dubte. Una línia que està portant molts mal de caps, ja que el Masnou ha encaixat 9 gols en els últims 2 partits. Després de 4 derrrotes consecutives, no és bon moment per visitar la Bóbila, però si l'equip aconsegueix recuperar el nivell de joc ofert en la primera part del campionat no es pot descartar res. Recordem que probablement el millor partit del Masnou va ser al camp del líder Avià, on va fer mérits per endur-se els tres punts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario