lunes, 27 de mayo de 2013

Jornada 33: La Jonquera 3-1 Masnou

LA PROMOCIÓ ES COMPLICA


El primer equip del CD Masnou ha caigut per 3-1 a la Jonquera i no dependrà de si mateix a la darrera jornada per classificar-se per la promoció d'ascens. La primera meitat ha estat nefasta pels masnovins i han marxat als vestidors amb un 2-0 en contra, però a la segona l'equip ha tingut una gran reacció. Marcelo, amb un golàs de falta, ha retallat distàncies i Carlitos ha fallat un penal que hagués suposat el 2-2. Instants després, l'àrbitre ha expulsat injustament a Bauli i en les protestes s'ha produït una tangana en la que un aficionat local ha agredit a Àngel Gómez. El partit s'ha suspés fins que han arribat reforços policials i a la represa els locals han anat guanyant metres fins que una jugada amb múltiples rebots l'ha aprofitat Martí per fer el 3-1 definitiu pels locals. 


FITXA


La Jonquera: Jose, Budo, Bassols, Dani Óscar, Arimany, Toni, Éric, Alabert (Eladio 75'), Jesús (Àngel 66', Martí 86'), Ferron i Quim.

Masnou: Peinado, Sato, Rúben Zarzu (Pedro Baena 62', David Bach 86'), Ciurana (Marc Gallart 45'), Cristian Guerrero, Aitor Nisa, Éric Blasco, Maxime (Victor Manuel 45'), Bauli, Marcelo i Carlitos.

Gols: Ferron -pen- (32') 1-0, Alabart (44') 2-0, Marcelo (70') 2-1 i Martí (90') 3-1.

Àrbitre: Kabir Frutos Bonache. Ha ensenyat targetes grogues a Dani Óscar, Alabert, Éric, Arimany i Quim (La Jonquera) i a Marc Gallart (Masnou). Ha ensenyat doble targeta groga a Sato i Cristian Guerrero i vermella directa a Bauli (Masnou). El partit s'ha aturat uns vint minuts degut a una tangana. 

Camp: Municipal d'esports de la Jonquera. 400 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario