martes, 28 de mayo de 2013

Nota oficial del CD Masnou en relació als incidents de la Jonquera

El passat diumenge 26 de maig el nostre primer equip es va desplaçar a La Jonquera amb la única intenció de guanyar el partit per intentar complir amb el seu objectiu de pujar de categoria. El duel es desenvolupava sense problemes, amb dos equips demostrant la seva qualitat sobre el terreny de joc que els ha fet arribar a final de temporada en una posició privilegiada. Però quan faltaven poc més de quinze minuts el mal comportament d'un grup d'aficionats locals, que fins i tot van arribar a donar un cop de puny a l'esquena del nostre entrenador Àngel Gómez,  va obligar a l'àrbitre a suspendre el partit durant uns minuts, un fet que va beneficiar clarament a l'equip local que en aquell moment estava veient com el Masnou retallava distàncies i tenia ocasions per remontar el partit.

Des del nostre club podem compendre que en partits de tanta tensió es puguin produïr aquest tipus de reaccions, però no podem admetre que des de la Unió Esportiva La Jonquera (mitjançant el seu compte de Twitter) no només es negués rotundament l'agressió que va rebre el nostre tècnic i que van veure gairebé tots els presents, sinó que s'acusés a Àngel Gómez de provocar a la graderia i de ser l'únic causant de la suspensió del partit. És incomprensible que un club esportiu, molt lluny de condemnar aquestes lamentables accions, s'encarregui d'intentar amagar-les.

A més, el cap de premsa de la UE La Jonquera Dani Pagés va passar per alt a les seves cròniques als diaris El Mundo Deportivo, Sport i El 9 esportiu aquesta agressió que va rebre Àngel Gómez i que va ser recollida a l'acte arbitral del partit.  Des d'aquí en volem donar constància a tots els mitjans per tal que aquests fets no es tornin a repetir, independentment de quins siguin els clubs implicats.

www.cdmasnou.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario