viernes, 14 de junio de 2013

Santfeliuenc-Masnou (Promoció Ascens a 3a divisió - Tornada). La prèvia

Àrbitre: Barceló Prats

Lluitar fins al final. Amb aquesta idea viatjaran els jugadors del CD Masnou a Sant Feliu del Llobregat. Es trobaran un camp ple a vessar amb un gran ambient en contra, a més del resultat del partit d'anada. Però si per una cosa s'ha caracteritzat aquesta temporada el primer equip del CD Masnou és per no rendir-se mai. No ho van fer quan es trobaven en zona de descens prop del Nadal ni quan perdien gran part de les opcions a La Jonquera i ara tampoc ho faran. Són 90 minuts (120 si hi ha prorròga) i 'només' s'han de fer dos gols més que el rival, o un si en fan tres. Un somni que es pot complir i que després de com ha anat tota la temporada s'assaboraria moltíssim.

Per la seva banda, el Santfeliuenc espera amb molta confiança la cita. Pot ser un gran dia per l'entitat del Baix Llobregat, que en tota la seva llarga història mai han arribat a Tercera Divisió i ho poden fer després d'una gran temporada en la que han mantingut una regularitat espectacular. Amb entrada gratuïta, esperen omplir el Municipal de Les Grasses amb més de 2000 persones que porten anys esperant aquest moment. L'ordre i la seguretat defensiva del conjunt d'Andrés Gonzàlez va ser extrema diumenge passat a i els homes de dalt, especialment Josele, també van demostrar les seves qualitats. L'única mala notícia per l'equip blanquiblau és que un dels homes més perillosos en el partit d'anada, Èric, està sancionat. El Masnou s'haurà d'esforçar al màxim per trobar els punts febles del Santfeliuenc que no es van veure al Maresme.

Un dels motius per creure en l'optimisme serà el retorn de Bauli a l'onze inicial després de dos partits de sanció. El punta titular del Masnou buscarà aprofitar la seva velocitat per superar els centrals dels de Sant Feliu. Probablement també sigui novetat a l'onze Marc Gallart, també sancionat diumenge passat i que pot tenir un paper clau en el joc aeri i creant espais pels seus companys. Ciurana també tornarà estar disponible per un Àngel Gómez, que es mostra confiat en la remontada. Per contra Maxime ja no jugarà més fins la pròxima temporada ja que va veure la cinquena groga diumenge passat. Aitor Nisa, Dennis i Marcelo arrosseguen molèsties però sembla que hi arribaran. En qualsevol cas, el Masnou es presentarà a Les Grasses amb un equip de garanties. Els mateixos homes que han portat a l'equip fins aquí seran els que es deixaran la pell per superar aquest últim gran obstacle. Tenim motius per confiar.

DADES I ANÀLISI DEL RIVAL, en la prèvia del partit d'anada


No hay comentarios:

Publicar un comentario