domingo, 16 de diciembre de 2012

Gran imatge i punt valuós

El Masnou va evitar el canvi de líder al grup 1 de Primera Divisió Catalana empatant al camp del Cerdanyola, el segon classificat i que tenia l'opció de convetir-se en nou líder d'haver vençut. L'equip masnoví va realitzar un bon partit, posant-se per davant als compassos inicials i mantenint-se ordenat al darrere evitant les ocasions dels locals al llarg de la primera part. A la represa, el Cerdanyola va apretar més però no va aconseguir igualar el marcador fins quan faltaven poc menys de deu minuts en un gol en probable fora de joc.

Sense Dani Morales, Maxime, Victor Manuel, Dani Tacón ni evidentment els ja ex jugadors del club Jordi i Xavi Comas, Àngel Gómez va idear una alineació força diferent a la que s'havia vist fins ara. Dennis i Cristian Guerrero de centrals i doble pivot per Reyes i Gueri. L'ara colíder del campionat tenia com a principal arma al rapídissim davanter Hassen, amb un onze tipus que el técnic Toni Carrillo ha repetit al llarg del campionat.

El Masnou va començar el partit molt endollat i ràpidament va arribar la primera ocasió, quan només s'havien disputat dos minuts. Falta lateral, centrada de Gueri al cap de Sato, que rematava dins i l'àrbitre assenyalava fora de joc del japonés. Seguia insistint l'equip maresmenc i el premi arribava amb una gran jugada de Carlitos, que enviava una centrada rassa al segon pal per què Éric Blasco l'empenyés dins (5'). Un gol que servia per donar confiança a l'equip després dels mals resultats per afrontar un partit tan complicat.

El Cerdanyola no va aconseguir crear masses ocasions clares de gol al llarg de la primera part i el Masnou es mostrava molt ordenat, fins i tot va tenir alguna arribada com un xut de Carlitos des de la frontal (21'). Tan sols una falta llunyana de Cuadras (24'), una acció personal de Ramon (33') i una centrada que Jonatan Reina va treure sota pals (41') van ser les úniques jugades que van inquietar un David Peinado molt segur. Es va arribar al descans amb la sensació que el Masnou no patia per guanyar al camp del segon classificat.

A la segona part el Cerdanyola va anar guanyant terreny lentament. Hassen va tenir l'empat, però la seva definició va sortir molt alta (57'). El domini va ser més intens després que l'àrbitre expulsés Jonatan Reina per tallar un contracop amb les mans (66'). Els vallesans apretaven, tot i que Éric Blasco va poder fer la sentència en una gran contra en què va combinar molt bé amb Bauli però no va saber definir en l'u contra u amb Coca (76'). La resposta local va arribar ràpidament amb un cop de cap al travesser de Mellado al segon pal (78'). Finalment, l'empat va arribar en una acció molt polèmica en la què l'àrbitre novament va perjudicar al Masnou. Una acció de rebots i cops de cap dins l'àrea va acabar amb un remat de Mellado, que aparentment semblava ocupar una evident posició de fora de joc, dins la porteria (83').

Després de l'empat, el Sarda va tenir algunes aproximacions més amb l'ex-Masnou José Manuel Romero, debutant després d'una greu lesió, com a protagonista. El també debutant però per part maresmenca Nakatani va fer l'última rematada del partit, que va sortir desviada per damunt de la porteria local a l'afegit. Així acabava un partit en què el Masnou ha de valorar el fet de trencar la dinàmica de derrotes (4 consecutives) i de sumar en un camp complicadíssim, malgrat que la victòria s'ha tornat a escapar quan era a tocar.

La setmana que ve els d'Àngel Gómez tornen a visitar un camp díficil com és el del Farners, quart classificat i que va superat el líder Avià aquesta passada jornada, amb l'objectiu de poder acomiadar un any 2012 força negatiu amb una victòria.

2 comentarios:

  1. Gran derroche físico y gran orden táctico.Enorme planteamiento de Angel Gómez llevado a la perfección por sus pupilos que demostraron crecerse ante las adversidades mostrándose como un conjunto sólido y compacto.Tras una semana movidita y dificil ,el equipo demostró tener orgullo para revertir la situación actual en el campeonato.Por último me gustaría hacer mención especial a la más que correcta actuación del joven guardameta David Peinado,que se mostró muy atento y seguro en cada una de sus intervenciones,cumpliendo holgadamente ante la dificl papeleta que tenía.En resumidas cuentas,ayer me fuí a dormir tranquilo puesto que con esta actitud por parte de todos el grupo entrará en una dinámica positiva de resultados.
    La semana que viene más y mejor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias por la aportación.

      Totalmente de acuerdo con todo lo expuesto. La gran mejora de ayer tiene que suponer un punto de inflexión para el equipo. Yo también me fui a dormir contento. Ahora a Farners a dar otra sorpresa y a empezar a sumar de tres en tres.

      Saludos

      Eliminar