lunes, 10 de junio de 2013

Mal resultat, però vius

El primer equip del CD Masnou va perdre el partit d'anada de la eliminatòria d'ascens a Tercera Divisió. El conjunt masnoví no va realitzar un bon partit, en especial al primer temps, en què el Santfeliuenc va ser superior. A la represa el Masnou va sortir molt millor i el joc va estar més igualat, però el visitant Josele va marcar un gol al descompte que posa l'ascens molt difícil. Tot i així, queden noranta minuts i aquest equip ja s'ha hagut d'aixecar moltes vegades i ho pot tornar a fer.

Àngel Gómez comptava amb les baixes importants de Bauli i Marc Gallart. L'absència dels dos davanters centres del planter condicionava el plantejament. Maxime i Marcelo van intercanviar la posició de fals nou i Victor Manuel es va situar al cantó d'Aitor Nisa al doble pivot. Un onze estrany però en el que hi havien motius per confiar. Per contra, el Santfeliuenc sortia amb el seu onze de gala, perfectament compensat en totes les línies.

L'ambient va ser espectacular. El Municipal es va omplir fins al capdamunt amb dues aficions que no van parar d'animar el seus equips amb molta esportivitat. Era un partit esperat i la gent no van fallar. Els nervis van traïr un Masnou que va sortir amb les línies massa endarrerides, tot i que Marcelo va tenir la primera aproximació (1'). Els del Baix Llobregat no van perdonar a la primera jugada de perill, després d'una indecisió entre Peinado i la defensa, Josele va fer pujar el primer gol amb una gran definició (5'). Gerra d'aigua freda només començar que encara va posar més nerviós al Masnou, que va trigar a despertar. El Santfeliuenc fins i tot va tenir el segon en un xut d'Éric i desviat per Peinado que va tocar al travesser (18'). Éric novament ho va provar amb un xut des de fora l'àrea que va sortir fregant el pal(29').

De forma molt lenta, però el Masnou mica en mica va anar entrant en el partit. Es va demanar penal en una caiguda de Carlitos després d'una bona jugada per banda (25') i una centrada d'Éric Blasco i mal rebutjada pel porter Carlos va estar prop d'aprofitar-la Marcelo (33'). Una nova acció del mateix Marcelo per banda esquerre va estar a punt d'aprofitar-la Éric Blasco al segon pal, però va ser refusada per un defensa (37'). Els darrers compassos del primer temps ja van ser molt més igualats, sense arribades visitants i amb l'equip masnoví guanyant metres progressivament, però escàs de referències ofensives.

Després del descans, Àngel Gómez va imprimir un altre ritme al seu equip. Pedro Baena va substituïr Victor Manuel i, quan no portava ni dos minuts al camp, va fer una gran acció finalitzada amb un xut des de fora l'àrea que va tocar al pal i després de dos rebots, Marcelo va acabar enviant dins (47'). Ràpid empat i el partit que canviava. El Masnou es va trobar força més còmode al segon temps, tot i que tampoc va acabar de generar excessiu perill a la porteria visitant. Això si, el Santfeliuenc va estar pràcticament inedit en atac des de la represa. Els masnovins ho intentaven un i un altre cop sense sort, amb els de Sant Feliu de Llobregat ben col·locats i deixant pocs espais. Les ocasions de perill van brillar per la seva absència a la segona part.

Era un partit de tensió, d'intensitat, més que de futbol ofensiu. Maxime lluitava sense sort totes les pilotes a la punta d'atac, i Pedro Baena era molt incisiu per banda. S'arribaven als últims minuts amb un Masnou que portava la iniciativa però sense ser capaç de generar perill. El Santfeliuenc, que no havia arribat a la segona part fins llavors, va avisar en dos remats de Josele que no van trobar porteria. La rèplica la va donar Sato amb una ocasió claríssima a les acaballes en una falta lateral llançada per Carlitos que el japonés, sol dins l'àrea, va rematar fora (88'). Quan semblava que tot acabaria en empat, una contra visitant conduïda per Josele, mal defensada pel conjunt masnoví i finalitzada amb molta qualitat va suposar l'1-2 (90'). Un gol que deixava un resultat dolent per la tornada i feia embogir el gran nombre de seguidors visitants desplaçats.

Tot no ho està perdut. Ho deia Àngel Gómez al finalitzar el partit, ningú apostava per aquest equip que ha arribat fins aquí. S'hi s'han aixecat de cops més durs, per què no ho poden fer aquesta vegada. El resultat no és bó, però queden noranta minuts i aquests jugadors han demostrat qiue lluitaran fins al final. Bauli i Marc Gallart tornaran a estar disponibles a la punta d'atac. Dissabte, el segon capítol.




2 comentarios:

  1. pesar del resultado:
    ORGULLOSO DE MI EQUIPO!!!!

    ResponderEliminar
  2. A Sant Feliu a per un 0-3 i cap a tercera !!!

    ResponderEliminar