jueves, 14 de marzo de 2013

Dos derbis decisius

Aquest proper dissabte els dos equips juvenils del CD Masnou tenen partits trascendentals. L'enratxat Juvenil A se la jugarà a casa contra el Vilassar de Dalt mentre que el Juvenil B es desplaçarà al Municipal d'Ocata per intentar donar la sorpresa davant l'imparable líder, el Juvenil A de l'Atlètic Masnou. Dos partits molt atractius que es disputaran al nostre municipi i als que convidem a tothom a que assisteixi.

El Juvenil A s'ha passat pràcticament tota la temporada en la part baixa al grup 2 de Preferent Juvenil. A l'equip li ha costat molt adaptar-se a aquesta categoria, però des que Sergi Ciurana va agafar les regnes les coses han canviat bastant. Ara mateix, porten tres victòries consecutives que l'han permés acostar-se als equips de la zona mitja. El seu rival, el Vilassar de Dalt, amb forces ex-jugadors de la cantera del Masnou, és nové però no pot respirar tranquil, ja que només té quatre punts més que els masnovins. Una nova victòria dels de Sergi Ciurana dissabte seria un pas molt important per poder salvar la categoria i de pas posar en problemes a un rival directe. Aquest derbi maresmen es disputarà a les 18h de la tarda al Municipal d'esports de la Carretera d'Alella.

foto: cevilassar.cat


El Juvenil B també té derbi aquest dissabte. De fet, el partit que enfrontarà al Juvenil A de l'Atlètic Masnou i al Juvenil B del CD Masnou és el duel entre equips masnovins de més categoria que es pot veure aquesta temporada. L'Atlètic està fent una temporada espectacular, amb ple de victòries (l'única derrota es va produïr 'als despatxos') i és el gran favorit en aquest partit per acabar de sentenciar el campionat i l'ascens a Primera Divisió Juvenil. Tot i així, els de Salva Romero estan fent una gran segona volta i han guanyat nou dels últims deu partits i esperen poder sorprendre al Municipal d'Ocata. El partit començarà a les 16.30h.

1 comentario: