lunes, 25 de marzo de 2013

El somni més viu que mai

El primer equip del CD Masnou segueix amb la seva espectacular ratxa de resultats i es col·loca tercer a la taula, una posició que ja podria valer l'ascens a Tercera Divisió. Els masnovins van superar al Granollers en un partit dur i en què van haver suar la victòria, que va arribar gràcies a un solitari gol de Marcelo. Els visitants, tot i ser penúltims, van donar molts més problemes dels esperats.

Amb la baixa del capità Carlitos Vidal, Àngel Gómez va haver de modificar l'equip. Maxime va tornar a l'onze al centre del camp, situant a Ciurana i a Éric Blasco, probablement el millor home del partit, en bandes. Els vallesans, que van patir dues lesions a la primera mitja hora, van plantejar un duel travat buscant que el Masnou pogués arribar a porteria amb claredat.

La primera mitja hora de partit va ser molt ensopida. El Granollers, perfectament ordenat al darrere sota les indicacions del seu entrenador Dani Rizaldos, no deixava espais a un Masnou que tampoc acabava de tenir la inspiració d'altres partits. Tan sols alguna internada d'Éric Blasco i algun xut llunyà van poder crear perill. A les acaballes del primer temps el Masnou va donar un pas endavant i va començar a enllaçar jugades. Es van demanar dos penals per mans a l'àrea visitant i a la sortida d'un còrner Jonatan la va tenir amb el cap des de molt a prop (38'). El Granollers també va avisar en un contracop que Edu Cosme, l'home més actiu dels vallesans, va definir massa creuat (40'). Maxime, després d'una paret amb Éric Blasco va tenir l'última i la més clara de la primera part des de l'interior de l'àrea (43').

A la represa la tònica no va canviar en excés. El Granollers seguia esperant al darrere i el Masnou ho seguia intentant. Tot i que la primera va ser per Edu Cosme amb un xut des de lluny, els millors minuts del Masnou van ser a l'inici de la segona part. Éric Blasco ho va provar des de la frontal després d'un refús (51') i els d'Àngel Gómez van tenir diverses aproximacions sense poder finalitzar fins que finalment el gol va caure. El Granollers va perdre una pilota en una zona compromesa, Éric Blasco es va escapar en velocitat per la banda dreta i va fer una centrada rassa per Bauli, que la va deixar passar, i al segon pal va arribar Marcelo que no va fallar i va fer l'1-0 (63').

A partir d'aquí el duel va tenir poca història més. El Masnou va saber replegar bé les línees i el Granollers va demostrar per què la classificació indica que és un dels pitjors equips del campionat. Els vallesans van ser incapaços de crear cap ocasió clara de gol des que es van trobar per sota en el marcador. Només alguna pilota penjada i algun xut llunyà, gairebé sempre en botes d'Edu Cosme, van poder inquietar un David Peinado que es va mostrar molt segur. L'afició va patir per què el resultat era curt, però sobre el terreny de joc en cap moment els visitants van donar sensació de poder empatar.


DSC_0125.JPG


Amb aquesta victòria, la sisena consecutiva, i la derrota del Farners, el Masnou ja és tercer. Els maresmencs sumen dotze jornades, des del novembre, sense conèixer la derrota i cada cop hi han més motius per somiar amb l'ascens veient la fiabilitat i l'estat de forma d'aquest equip. Tot és possible i després de l'aturada de Setmana Santa, serà el Peralada qui posi a prova els masnovins.





No hay comentarios:

Publicar un comentario