lunes, 11 de marzo de 2013

Treballada victòria per seguir amb la ratxa

Deu partits sense perdre, quatre victòries consecutives, cada cop més a munt a la classificació i i la sensació que es pot seguir així fins al final. Aquesta es la situació del primer equip del CD Masnou actualment. En un partit molt disputat contra l'Avià, en què els masnovins van ser superiors però van haver de suar de valent, va arribar un nou triomf. Bauli amb un doblet i Marcelo van fer tres gols seguits a la represa per donar la volta al gol inicial dels del Berguedà, que van tornar-se a posar en el partit gràcies a un penal discutible finque Carlitos va sentenciar amb el 4-2 definitiu a les acaballes.

El Masnou va introduïr un canvi ofensiu respecte a l'onze tipus dels darrers partits. Maxime es va quedar a la banqueta i va entrar Marc Gallart en la punta de l'atac per buscar superar l'Avià en el joc aeri. Els visitants, que tenien forces baixes per sanció, van sortir amb un plantejament semblant al del partit de la primera volta: sortir molt forts, posar-se per davant, intentar tapar els espais i sortir a la contra. A més, tot i el resultat favorable, al Masnou l'àrbitre va tornar a cometre molts errors.

I així va ser. Els de Joan Prat van imprimir un alt ritme als primers minuts. Noguera, entrant des de la banda dreta, va ser un dels homes més perillosos i va tenir la primera ocasió amb un xut creuat que David Peinado va refusar (8'). Al Masnou li costava en els primers minuts, però després d'una bona jugada de Ciurana per la dreta, Barnada la va cedir al seu porter que la va tocar amb les dues mans abans de donar-se compte que era cessió però l'àrbitre li va perdonar per sopresa de tothom (10'). Finalment, en una acció en que hi havia hagut falta prèvia al centre del camp sobre Carlitos, Riky es va escapar en profunditat i després d'un parell de rebots i que es passejés la pilota per dintre l'àrea, Noguera va posar la cama i va fer el 0-1 (14').

El gol va deixar força tocat a un Masnou que va trigar a reaccionar. Bauli va perdonar un u contra u davant Marc Coll (24') i l'Avià va tenir un xut llunyà d'Uri a la contra (35'). Als instants finals de la primera part el Masnou sí va crear una mica més de perill. Ciurana i Bauli van tenir un dos contra un dins l'àrea però no van arribar a fer la rematada (39') i el línier va xiular un parell de fores de joc molt dubtosos que van impedir ocasions franques per un Bauli que no ho va deixar d'intentar. Així es va arribar al descans.

A la represa el partit va canviar radicalment. L'Avià va sortir a esperar i el Masnou, amb el canvi de Maxime per Marc Gallart, va tornar al plantejament habitual i va tenir molta més consistència al centre del camp. Un control que va servir per donar un pas endavant i tancar durant forces minuts als del Berguedà al seu camp. Bauli novament va tenir la primera, que no va trobar porteria (48'). Èric Blasco, sortint des de la banqueta també ho va provar (53') fins que una sensacional passada de Marcelo a l'espai no la va perdonar Bauli amb una bona definició per fer l'empat ( . L'empat no va canviar la dinàmica del partit i el Masnou va seguir amb la mateixa actitud. En una falta lateral, el porter Marc Coll va fer una gran aturada en un remat de Marcelo, però Bauli va estar un altre cop molt atent i va posar la punta de la bota per enviar el rebot a dins i donar-li la volta al partit (59').

Amb el 2-1 es van veure els millors minuts de joc de l'equip d'Àngel Gómez, que va tenir una gran superioritat des de la represa. Després que Carlitos perdonés un altre u contra u davant Marc Coll (62'), va arribar una jugada espectacular. Marcelo va fer una paret amb Carlitos, que li va tornar de rabona per deixar-sol davant el porter i l'ex del Mollet no va fallar (66'). Era el 3-1 i donava la sensació que el Masnou aniria a per més, però en una jugada aïllada de l'Avià l'àrbitre va voler ser protagonista xiulant un penal més que dubtós (tan per si era dins o fora l'àrea com per si era falta en si) que el veterà Dani Sucias, com ja havia fet al darrer minut del partit del Berguedà, el transformés en el 3-2 (68'). Llavors si que el Masnou va haver de donar una passa enrere i aixó ho va aprofitar l'Avià per posar la por al cos i tenir un parell d'ocasions en botes de Soler, sobretot una molt clara des de l'interior de l'àrea (76').

El patiment es va acabar quan Carlitos va recollir una bona assistència d'Éric Blasco, es va plantar sol contra el porter i va definir per baix davant l'alegria de tota l'afició masnovina (90'). Un gol que deixava definitivament els tres punts al Municipal en un partit amb una gran actitud per part dels jugadors, que es van saber sobreposar a un rival dur i a un arbitratge lamentable que va fer enfadar a Àngel Gómez, que va ser un dels sis homes que van veure targeta per part del Masnou per només una de l'Avià.

El Masnou continua a només quatre punts del segon lloc, que ocupa l'Horta, però ja és a només dos del tercer, ja que el Farners i La Jonquera van punxar. Tot i així, si l'equip segueix amb les ganes i l'ambició que està demostrant no farà falta mirar els altres rivals. Són ja deu partits sense perdre i quatre victòries consecutives per un conjunt que sembla no tenir sostre. Diumenge que ve al camp del San Cristóbal de Terrassa, una nova cita.