sábado, 2 de marzo de 2013

Jornada 22: Gramenet B-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 22:


Diumenge 3 de març:
11:45 Gramenet B-Masnou
12:00 Avià-Cerdanyola V.
12:00 San Cristóbal-Vilassar Dalt
12:00 Granollers-Horta
12:00 Mollet-Lloret
12:00 Montcada-Farners
16:45 Sant Cugat E.-La Jonquera
17:00 Peralada-Sant Quirze V.
17:00 Guíxols-Ripollet


EL RIVAL:

Unió Deportiva Atlètica Gramenet Milan "B"



President: Rafael Osuna

Posició temporada passada: 12é 42 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Dani Rizaldos

Planter: Adrià Mir, Raúl, Javi Morales, Borja Esteve, Oscar Romero, Pedrola, Edgar, Siset, Estellés, Dani Fernández, Iván Ruiz, Xavi Arruebo, Edu Ranchal, Pablo Leal, Sergi Pastells, Siscu, José Alberto, Angel i Marc Cañellas.


EL CAMP:
Nou Municipal Can Peixauet


Localitat: Santa Coloma de Gramenet (Barcelonés)

Superfície: Gespa artificial

Adreça: Avinguda de la Generalitat s/n

Com arribar-hi: B-20 o C-31 fins Ronda Litoral i agafar primera sortida. Carrer de Monterrey fins rotonda-Avinguda Banús.


LA PRÈVIA


Àrbitre: Joan Ponce Moreno

Continuar igual. Aquest és l'objectiu del Masnou per aquest pròxim partit. L'equip s'ha pujat al tren de la zona de privilegi després de vuit jornades sense perdre i a Can Peixauet tindrà l'oportunitat de donar un altre pas endavant. Un conjunt en forma, immers en una bona dinàmica de joc i de resultats. Amb confiança però conscients de la dificultat el bloc creu que pot fer coses grans.

Diumenge els masnovins es trobaran davant el filial de la Gramenet. Com ja ve sent habitual en les últimes temporades, la situació esportiva no és el que més preocupa a Santa Coloma. Una greu crisi econòmica i institucional centra l'actualitat de la Grama. Tot i així, els resultats del filial no són gens bons, sobretot a les darreres setmanes. Els ara entrenats per Dani Rizaldos (tercer entrenador de la temporada) i han perdut set dels últims vuit partits per passar d'estar en una situació cómode a ser penúltims, a dos punts de la salvació. Per fer-nos una idea més complerta de la situació de la Gramenet és recomanable tornar a llegir aquest article de Marcos Moreno abans del partit de la primera volta, que va acabar amb un 3-6 pels colomencs.

Molt ha canviat el Masnou des de llavors. L'equip té un altre caràcter des de ja abans de l'aturada nadalenca. Per aquest partit, Àngel Gómez no podrà comptar amb David Bach, que es va lesionar aquesta setmana i en té per tres setmanes ni amb Victor Manuel, que ja es troba al tram final de la recuperació de la seva dura lesió. La columna vertebral de l'equip continuarà sent la mateixa dels darrers partits en els que s'està aconseguint una gran solidesa defensiva i un ampli control de bona part dels partits . A més, serà un partit especial pel capità Carlitos Vidal, que torna a la que va ser la seva casa per enfrontar-se a l'equip en el que va jugar durant diverses temporades.











No hay comentarios:

Publicar un comentario