martes, 26 de febrero de 2013

El Mundo Deportivo 25.2.13-Cugat.cat 24.2.13

EL MUNDO DEPORTIVO


Masnou-Sant Cugat 2-1

Jaume Nadal- Partido bonito y limpio en el que el Masnou amplió a ocho su racha de encuentros sin perder y en el que decidieron dos goles de Carlos Vidal, que voltearon el marcador. Los locales lograron un triunfo merecido, ya que tuvieron más ocasiones que el Sant Cugat.
Masnou: Peinado, Ciurana,Dennis, Jonathan, Christian Guerrero, Aitor, Èric Blasco (Yusuke), Maxime (David Bach), Bauli (Marc Gallart), Marcelo y Carlos Vidal (Ortega).
SantCugat: Jota, Raventós, Joan, Serrat, Christian, Toni Pou, Corvi, Burgos (Rius), Claudi, Juanito (Bonamich) y Marrocco.
Goles: 0-1,Marroco (min. 50); 1-1, Carlos Vidal (min. 53); 2-1, Carlos Vidal de penalti (min. 60).
Árbitro: Vizcarro Caparrós, bien. TA: Ciurana, Carlos Vidal; Raventós, Toni Pou y Juanito.


CUGAT.CAT



El Sant Cugat Esport acumula la quarta derrota consecutiva al camp del Masnou (2-1) malgrat haver començat per davant en el marcador. Tots els gols han arribat a la segona meitat. En un minut s'ha avançat el SantCu i ha empatat el Masnou, i quan faltava mitja hora per acabar el partit Carlos Vidal ha fet el segon del seu compte particular de penal per culminar la remuntada. Una acció amb la qual José Luis Duque s'ha mostrat molt crític, sobretot amb les facilitats defensives d'alguns dels seus jugadors. El SantCu s'apropa ara a les posicions de descens del grup 1 de Primera Catalana.

El SantCu no aixeca cap i suma la quarta ensopegada en els últims quatre partits, resultats que l'estan apropant perillosament a les places de descens a Segona Catalana. Aquesta darrera jornada arribava amb una baixa important en el seu joc, la de Djailson, una de les referència ofensives de l'equip de José Luis Duque. I malgrat això han estat els santcugatencs els que s'han posat per davant. Després d'una primera meitat sense gols, Xavi Martín ha aprofitat un contraatac per marcar el primer gol del partit al minut 53. Ara bé, l'alegria ha durat ben poc per als de Sant Cugat, i és que només un minut més tard Carlos Vidal empatava per al Masnou. Els locals s'han crescut i només set minuts més tard han transformat un penal, provocat pel lateral esquerra Serrat, en una situació semblant del partit contra el Montcada. Vidal ha estat l'encarregat de posar el 2-1 definitiu. Durant la mitja hora restant els santcugatencs no han pogut reaccionar i han tornat a caure. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, s'ha mostrat molt crític amb l'actitud d'alguns dels seus jugadors en accions defensives puntuals.

http://www.cugat.cat/esports/futbol/86099/el_masnou_remunta_i_provoca_la_quarta_derrota_seguida_del_santcu

No hay comentarios:

Publicar un comentario