lunes, 25 de febrero de 2013

Sense fre

El primer equip del CD Masnou segueix en la seva bona dinàmica de resultats i ja es col·loca a només quatre punts de la zona de playoff d'ascens després de la guanyar al Sant Cugat per 2-1. En un partit en què els maresmencs van ser superiors des de l'inici, els visitants es van avançar en un contracop, però la ràpida reacció amb dos gols del capità Carlitos Vidal va deixar els tres punts a casa.

Àngel Gómez ha aconseguit conjuntar l'equip a les últimes setmanes amb una columna vertebral ja ben definida en el que els petits canvis no es noten. Dennis i Cristian Guerrero al centre de la defensa, Aitor Nisa de pivot defensiu i Marcelo, Carlitos i Bauli portant el pes ofensiu. Un equip que cada setmana va a més i que tenia al davant un Sant Cugat que no podia comptar amb els seus dos màxims golejadors Djailson i Abdul.



El Masnou va portar el pes del partit des del xiulet inicial. Sense precipitar-se, els masnovins van crear les primeres accions de perill. Marcelo va enviar al pal un llançament de falta des de la frontal (9') i una potent centrada xut de Ciurana la va treure Jota com va poder (14'). Amb l'equip visitant esperant al darrere, el domini va ser creixent. Bauli va estar a punt de fer un gol de molta qualitat després d'una autopassada (27') i poc després Marcelo va tenir la ocasió més clara en un acció en que va deixar sentats dins l'àrea dos defenses però no va saber definir (29'). Ja a les acaballes del primer temps, Maxime la va tenir amb una rematada de cap (38') i ell mateix acte seguit ho va provar des de molt lluny (41'). Una primera part clarament controlada pels locals però en la que les ocasions no van voler entrar.

Al llarg del primer temps el Sant Cugat va ser nul en atac. Els homes de José Luis Duque van ser incapaços de crear jugades amb cert perill, més enllà de centrades a l'àrea en jugades a pilota parada. Però a la represa, aprofitant un error de concentració, entre Corbi i Cristian Fernández van muntar un ràpid contraatac i ells si que van ser determinants. Arribant al segon pal l'ex del Masnou Cristian, precisament un dels artífexs de l'últim ascens a Tercera Divisió i arribat fa poques setmanes al Sant Cugat, va fer el 0-1 (52'). Se'ls hagués pogut fer una muntanya als d'Àngel Gómez, que havien dominat clarament el partit però es veien per sota en el marcador. Afortunadament la reacció va ser fulminant, pràcticament des del servei de centra pilota llarga per Bauli, que guanya l'esquena dels defenses i després que el seu xut sigui taponat, li cau la pilota a Carlitos que posa la cama i fa l'empat a un (53'). Un minut boig que deixava les coses com estaven.

Tot i així, els masnovins sabien que sumar els tres punts era un pas molt important i van seguir buscant la porteria contraria. Després d'un parell d'aproximacions sense fruit, en una falta lateral el santcugatenc Serrat va cometre un penal tan infantil com clar empenyant a Maxime quan aquest intentava rematar de cap (60'). El capità Carlitos Vidal va agafar la responsabilitat des dels onze metres i va transformar el penal (61'). Un gol molt important ja que va donar tranquilitat a l'equip, que va saber gestionar molt bé el marcador. Tal i com havia fet el Sant Cugat al llarg del partit, els maresmencs es van centrar en mantenir-se ordenats al darrere i a esperar sortir al contraatac. Malgrat aquest pas enrrere, els visitants tampoc van ser capaços de crear massa perill al llarg de la darrera mitja hora, només amb un parell de rematades de cap en sortides de faltes i còrners, especialment una de Claudi que va fer lluir un David Peinado molt segur (82'). Fins i tot, Marcelo va tenir un u contra u davant Jota per fer el 3-1 a les acaballes (90'), però no va encertar en la definició.




Amb aquests treballats i justos tres punts el Masnou, el Masnou acumula ja vuit partits sense conèixer la derrota, sent un dels equips més en forma de la categoria. Ajudat també per la igualtat del grup i per les punxades dels rivals directes, dona un sal molt important també a la classificació i a falta encara de moltes jornades per acabar el campionat ja està a només quatre punts de la segona plaça. Jugadors i cos tècnic creuen que és possible somiar. La setmana que ve el Masnou es desplaça a Can Peixauet per jugar contra el filial de la Gramenet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario