domingo, 3 de febrero de 2013

Jornada 19: Masnou 2-2 Guíxols

Marc Gallart salva un punt

El Masnou no ha pogut sumar una nova victòria que li hagués permés apropar-se a la zona noble de la classificació. Els d'Àngel Gómez han dominat la primera part, però el desafortunat àrbitre del partit ha assenyalat un penal molt rigorós a les acaballes que ha permés marxar amb ventatge al Guíxols. A la segona, el Masnou ha sortit molt nerviós j els empurdanesos ho han aprofitat per fer el 0-2 en un error de David Peinado. Però el Masnou ha reaccionat gràcies a l'entrada d'un Marc Gallart que ha estat decisiu amb un doblet que ha igualat el partit i fins i tot ha fet somiar als darrers instants amb una victòria que hagués estat justa.

FITXA

Masnou: David Peinado, Sato (Marc Gallart 57'), Dennis, Jonatan Reina, Dani Morales, Maxime, Pedro Baena (Nakatani 54'), Ciurana, Bauli (Rúben Zarzuela 87'),  Marcelo i Carlitos.

Guíxols: Sergi Andrés, Chicho, Cervera, Tena, Uri (Trigo 90'), Medina, Carlos Gómez (Musa 73'), Peque, Pol Ros, Pajares (Pau Sala 57') i Pau Menéndez.

Gols: Uri (41') 0-1, Rúben Martínez (55') 0-2, Marc Gallart (77') 1-2 i Marc Gallart (89') 2-2.

Àrbitre: Josep Vilaró Alarcón. Ha ensenyat targeta groga a Sato, Bauli i a Jonatan Reina en dues ocasions (Masnou) i a Pajares, Medina, Uri i Musa (Guíxols).

Camp: Municipal d'esports d'El Masnou. 150 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario