sábado, 16 de febrero de 2013

Jornada 20: Mollet-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 20


Diumenge 17 de febrer:
11:45 Gramenet B-Vilassar Dalt
12:00 Granollers-Montcada
12:00 San Cristóbal-Sant Quirze V.
12:00 Avià-Horta
12:00 Mollet-Masnou
12:00 Ripollet-Lloret
16:00 Guíxols-La Jonquera
16:45 Sant Cugat E.-Cerdanyola V.
17:00 Peralada-Farners


EL RIVAL:


Club de Futbol Mollet Unió Esportiva

Any Fundació: 1919

President: Feliu Tura

Posició temporada passada: 6é 53 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Claudio Festa (debuta aquesta jornada)

Planter: Asier, Juanjo Arévalo, Riki, Edgar, Caballero, Diego Novo, Bravo, Uri Solanas, Alex Gil, Germán, Rubén Sánchez, Cristian Gómez, Dani Arqués, Carles Tristán, Kiku Parcerisas, Víctor Yustos, Parri i Dani Santos.


EL CAMP:

Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo
Municipal Germans Gonzalvo

Localitat: Mollet del Vallés

Adreça: Avinguda Rivoli, 6

Superfície: Gespa artificial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt-B-20 fins a sortida 23. Carretera de Badalona a Mollet/B-500. Avinguda Badalona fins girar a la dreta per Avinguda Burgos. Seguir recte per avinguda Jaume I fins a girar a l'esquerra per Avinguda Rivoli/Carrer de Can Flaquer.


LA PRÈVIA


Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla

Estem davant el partit més especial i a la vegada més important de la temporada. Com tothom ja sap Claudio Festa., entrenador les darreres quatre temporades del Masnou, debutarà contra el seu ex-equip en un duel clau. Mollet i Masnou, empatats a punts, es juguen uns tres punts trascendentals tant per fugir de la zona baixa com per esgotar les darreres opcions de reenganxar-se al tren de dalt. Aquesta Primera Catalana tan igualada dóna moltes segones oportunitats, però probablement el cop sigui massa dur pel que surti perdedor. 

L'equip vallesà era un dels candidats a priori a estar a la part alta. Després de quedar-se a les portes la temporada passada, va formar un nou projecte confiant en el tècnic Jordi Muñoz, que es va emportar fins a vuit jugadors del Ripollet. Però la temporada no va començar com esperaven i Abel Mourelo el va substituir. Després de la derrota de la darrera jornada per 3-2 contra el líder Cerdanyola, la directiva molletana decidia donar el càrrec a Claudio Festa. L'argentí tindrà aquest díficil repte d'intentar portar cap a munt aquest equip a partir d'aquest diumenge.

El debut de Festa no podia ser contra un altre equip. El Masnou acumula ja sis jornades sense perdre, i encara no ho ha fet al 2013. Les sensacions són bones pels d'Àngel Gómez, tot i que fa dues setmanes, en l'últim partit abans de l'aturada per Carnaval, l'equip no va donar la seva millor cara. En un partit especial també per Cristian Guerrero, David Bauli i Marcelo, que tornen al que va ser la seva casa l'any passat, i amb la baixa per sanció de Jonatan Reina el conjunt maresmenc intentarà sumar uns tres punts que tenint en compte els altres duels directes podrien deixar l'equip més a prop que mai de la part alta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario