viernes, 22 de febrero de 2013

Jornada 21: Masnou-Sant Cugat. La prèvia

HORARIS JORNADA 21

Dissabte 23 de febrer:
16:00 Lloret-Guíxols
16:00 Farners-Ripollet

Diumenge 24 de febrer:
12:00 Montcada-Peralada
12:00 Sant Quirze V.-Granollers
12:00 Vilassar Dalt-Avià
12:00 Horta-San Cristóbal
12:00 Masnou-Sant Cugat E.
16:00 Cerdanyola V.-Gramenet B
16:00 La Jonquera-Mollet


EL RIVAL:


Sant Cugat Esport Futbol Club


Any fundació: 1916

President: Llorenç Santasusagna

Posició temporada passada: 2on 63 punts (Segona Catalana Grup 3)

Entrenador: José Luis Duque (4a temporada)

Planter: Jota, Jona, Rius, Joan, Serrat, Bonamich, Egaña, Toni Pou, Abdul, Sánchez, Claudio, Burgos, Isidre, Djailson, Xavi Martín, Jordi, Marroco, Corbi, Bruno, Enric, Cadmo, Raventós, Marc Tudó, Jonathan i Pipa. 



LA PRÈVIA


Àrbitre: Moisés Vizcarro Caparrós

Un Masnou a l'alça buscarà seguir en la bona dinàmica i continuar escalant llocs a la classificació amb la visita del Sant Cugat al Municipal. Són ja 7 partits sense perdre i el que és millor encara, la sensació que aquest equip té gana i pot anar més a munt. Els visitants, recent ascendits, van començar molt bé la temporada però només han guanyat un dels darrers deu partits.

L'equip de José Luis Duque està passant probablement pel seu pitjor moment aquesta temporada (des de la jornada 6 no es trobava tan avall a la taula). Després de tres derrotes consecutives contra Horta, Vilassar de Dalt i Cerdanyola arribarà al Masnou sense els seus dos màxims golejadors, Djailson i Abdul, sancionats. Precisament Abdul va salvar un punt pel seu equip a les acaballes del duel de la primera volta (1-1), en un partit en què el Masnou ja es va mostrar superior. Tot i així, l'extrema igualtat de la categoria fa que cap equip pugui considerar-se favorit en cap partit.

Àngel Gómez en principi podrà tornar a comptar amb tot el planter, a excepció del lesionat de gravetat Victor Manuel. Si el Sant Cugat es troba probablement en el pitjor moment de la temporada, el Masnou tot el contrari. La victòria contra el Mollet donarà ànims a l'equip, que amb una columna vertebral bastant consolidada cada cop mira més a munt. Cal recordar que el Masnou després de 20 partits continua sent l'equip més golejador i l'equip més golejat del grup, amb 40 gols a favor i 40 gols en contra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario