viernes, 1 de febrero de 2013

Jornada 19: Masnou-Guíxols. La prèvia

HORARIS JORNADA 19


Dissabte 2 de febrer:
16:00 Farners-Lloret

Diumenge 3 de febrer:
12:00 Montcada-San Cristóbal
12:00 Sant Quirze-Avià
12:00 Horta-Gramenet B
12:00 Vilassar Dalt-Sant Cugat E.
12:00 Masnou-Guíxols
16:00 Cerdanyola V.-Mollet
16:00 La Jonquera-Ripollet
17:00 Peralada-Granollers


EL RIVAL:
Ateneu Deportiu Guíxols

Any Fundació: 1914

President: Roman Corominas

Posició temporada passada: 13é 42 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Ramon Monràs (carnet Albert Molas)

Planter: Sergi Andrés, Chicho, Pedregosa, Tena, Pol Ros, Cervera, Uri Vila, Medina, Pau Sala, Mora, Dani Castilla, Jordi Bonet, Gerard Garrido, Oscar Trigo, Dani Nueda, Aitor, Pau Menéndez, Emilio Román, Carlos Gómez, Musa, Guti i Peque.


LA PRÈVIA:


Àrbitre: Josep Vilaró Alarcón

Cinc partits sense perdre i la sensació que l'equip va a més fan pensar que la visita del Guíxols al Municipal pot ser una bona ocasió per sumar una nova victòria. Un Masnou enratxat rep a un equip que només ha sumat un punt a l'any 2013. Però tothom que segueix aquesta categoria sap que cap partit és fàcil, i menys encara contra un Guíxols que va ser el primer equip en tombar als d'Àngel Gómez en la vigent temporada i que tan sols té un punt menys.

Els de Ramon Monrás van tenir un primer tram de temporada amb forces dubtes, però es van recuperar. Quan semblava que l'equip escalava sense fre, han arribat aquests últims partits en què han tornat els dubtes. Independentment de la trajectòria a les darreres jornades, els ganxons tenen un planter prou consolidat com per posar en dificultats als masnovins, tot i ser un dels equips menys realitzadors de la categoria (23 gols).

Perla seva banda el Masnou podrà recuperar homes molt importants com Marcelo i Carlitos Vidal per aquest partit, però perdrà a Éric Blasco i a Cristian Guerrero per sanció. Els últims partits estan donant molta moral als jugadors i aficionats i assolir un altre victòria seria clau per les aspiracions per poder aspirar a fites importants. El suport del públic pot ser molt important, recordem que el conjunt d'Àngel Gómez és el màxim golejador de la categoria per la qual cosa l'espectacle està assegurat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario