domingo, 7 de octubre de 2012

Jornada 5: Masnou 3-6 Gramenet B

PERDEN ELS PAPERS

Durant més d'una hora de partit el Masnou ha controlat perfectament el joc i tot semblava que avui els d'Àngel Gómez podien sumar la segona victòria de la temporada. A la primera part s'havia avançat la Grama B i el Masnou ha remontat mentre el filial colomenc es quedava amb deu. En una acció aïllada abans del descans la Gramenet ha fet l'empat. Els maresmencs han sortit amb molta convicció a la segona i han tingut moltíssimes oportunitats per fer el tercer, però quan, a la contra, la Grama ha fet un tan injust com inesperat 2-3, els jugadors han perdut totalment els nervis. Tacón ha estat expulsat i cap jugador masnoví ha aconseguit mantenir la calma per seguir jugant a futbol, i els joves jugadors visitants han jugat a plaer golejant sense cap tipus de reacció local.

FITXA

Masnou: Jordi, Dennis (David Fernàndez 35'), Xavi Comas, Aleix, Cristian Guerrero (Éric Blasco 71'), Maxime, Dani Tacón, Marcelo, David Bauli, Gueri i Carlitos Vidal (Marc Gallart 65').

Gramenet B: Marc, Roger, Pablo Leal, Oscar Romero, Pons (Albert 71'), Ivan, Pedrola, Raul, Edu, Dani Fernandez (Cabo 81') i Sergi (Edgar 60').

Gols: Dani Fernandez (12') 0-1, Marcelo (29') 1-1, Marcelo (37') 2-1, Edu (45') 2-2, Pedrola (68') 2-3, Edu (71') 2-4, Edu (79') 2-5, Gueri -pen- (86') 3-5 i Cabo (90') 3-6.

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros. Targetes grogues a Aleix, David Bauli, David Fernàndez i Dani Tacón en dues ocasions (Masnou) i a Pablo Leal, Oscar Romero i Ivan en dues ocasions(Gramenet B). Ha fet començar el partit a les 11.54h.

Camp: Camp Municipal d'Esports el Masnou. 150 espectadors.