viernes, 19 de octubre de 2012

Jornada 7: Masnou-San Cristóbal. La prèvia.


HORARIS JORNADA 7

Dissabte 20 d'octubre:
16:00 Farners-Sant Quirze del V.
16:00 Lloret-Gramenet B

Diumenge 21 d'octubre:
12:00 Horta-Montcada
12:00 Ripollet-Sant Cugat Esport
12:00 Masnou-San Cristóbal
12:00 Cerdanyola-Granollers
12:00 Vilassar de Dalt-Peralada
16:00 La Jonquera-Avià
17:00 Guíxols-Mollet

EL RIVAL: 

Centro Parroquial San Cristóbal

Any fundació: 1958

President: Miguel Àngel Moreno

Posició temporada passada: 4rt 63 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Rafa Bermejo

Planter: Carlos Morales, Dani del Rio, Oscar Lariño, Jordi Hernàndez, Arnau Rubio, Jordi Torres, Èric Serna, Óscar Vega, Marc Roigé, Jordi Ponsich, Genís Torres, Sergio Beas, Joan Muntada, Mario Navarro, Adrià Pérez, Xavi Lordán, Arjona, José Sánchez, Diop, Rúben Soler, Rúben Ruíz, Toni Garcia.

LA PRÈVIA

Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque

Després d'una setmana molt moguda pel CD Masnou després del polèmic partit d'Avià el Masnou haurà d'afrontar un nou compromís de lliga amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria de la temporada. Els maresmencs tot i ser superiors en el joc a la majoria de rivals, tan sols han aconseguit cinc punts en sis jornades. Els equips de la part alta es comencen a escapar i la visita del San Cristòbal al Municipal es converteix en una cita molt important.

El conjunt egarenc la temporada passada va estar lluitant fins a la penúltima jornada de lliga amb el Vilassar de Mar i el Palamós per l'ascens. Finalment es van quedar a les portes i aquesta temporada han començat malament. Després de bastantes temporades on l'equip ha lliutat a la zona capdavantera (vàren ser rivals directes la temporada 2009-10) aquest any no estan aconseguint els resultats esperats. Per aquest motiu la directiva dels parroquials va cessar l'entrenador que va començar la temporada, Toni Centella, després de la jornada 5. Rafa Bermejo és ara el tècnic del San Cristòbal, tot i que encara no han sumat cap victòria i es troben al pou de la classificació. Un fet sorprenent tenint en compte que bona part del planter de la temporada passada segueix vestint la samarreta parroquial, tot i que un dels seus principals golejadors, David Fernàndez, vesteix ara la samarreta del Masnou.

El Masnou no podrà comptar ni amb Marcelo ni amb Jordi, sancionats després de la picabaralla un cop finalitzat el partit a Avià. Tampoc amb Aleix, que ha marxat aquesta setmana a la Montañesa. Veurem si Dani Morales, Victor Manuel i Dani Tacón poden tornar a l'onze. A més, si no hi ha cap rectificació d'última, hora ni Àngel Gómez podrà dirigir l'equip des de la banqueta ni el president Roberto Hernàndez podrà estar present al camp. Tots els ulls estaran posats sobre Ramos Manzaneque després dels fets d'Avià, esperem que sense el nivell d'obsessió que es va viure en certs partits de la temporada passada. Veurem com encaixa tot aixó l'equip i si pot sobreposar-se davant el cuer de la categoria.





No hay comentarios:

Publicar un comentario