sábado, 27 de octubre de 2012

Jornada 8: Granollers-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 8


Dissabte 27 d'octubre:
17:00 Avià-Lloret

Diumenge 28 d'octubre:
11:45 Gramenet B-Ripollet
12:00 Mollet-Farners
12:00 San Cristóbal-La Jonquera
12:00 Granollers-Masnou
12:00 Montcada-Vilassar de Dalt
12:00 Sant Quirze Vallès-Horta
16:45 Sant Cugat Esport-Guíxols
17:00 Peralada-Cerdanyola Vallès


EL RIVAL:

Fitxer:Escut EC Granollers.pngEsport Club Granollers

Any Fundació: 1913

President: Miguel Abolafio

Posició temporada passada: 1r 66 punts (Segona Catalana Grup 4)

Entrenador: Juanmi Àlvarez

Planter: Sergi Rivademar, Albert Matamala, David Charcos, Roger Bellavista, Marcel Galera, Aleix Pinadella, Cristian Cifuente, Àngel Guijarro, Gerard Garcia, Oriol Vila, David Garcia, David Matito, Rai Raga, Gerard Enrich, Alejandro Serrano, Marc Lucas, Ivan Garcia, Adama Sissoko, Edu Cosme, Sergi Boter, Martí Batlle, Miguel Jiménez, Youssef Ezzejjari.

EL CAMP: 

Camp Municipal del Carrer Girona

Localitat: Granollers (Vallés Oriental)

Adreça: Carrer Girona 52

Superfície: Gespa Artificial

Com arribar-hi: Carretera BP-5002 (Font de Cera) fins Avinguda de Sant Esteve (centre Granollers). Després seguir tot recte fins trobar Carrer Girona.

LA PRÈVIA: 

Clàssic del futbol català el que es tornara a viure al Municipal del Carrer Girona el proper diumenge. Després d'uns anys d'absencia, Granollers i Masnou es tornaran a veure les cares, en aquesta ocasió a Primera Divisió Catalana. Aquest duel de proximitat es presenta com una oportunitat d'or pels d'Àngel Gómez per retallar distàncies a un equip situat a la zona alta, i que pot ser un dels rivals directes. L'última victòria contra el San Cristóbal ha donat confiança a l'equip.

L'equip de la capital vallesana, entrenat per un vell conegut de la famíllia masnovina com Juanmi Àlvarez, és un dels recents ascendits a la categoria. Tot i així, el planter i el nom històric del club, que celebrarà el seu centenari la vinent temporada, el cataloguen com un dels equips importants d'aquest grup primer. Jugadors experimentats com Sergi Rivademar o l'ex primera David Charcos (que no hi serà per lesió) combinen amb un jove conjunt de jugadors que han portat a l'equip a estar instal·lat a la zona alta des de l'inici de temporada. De fet, tot just la setmana passada van perdre la seva imbatibilitat davant el Cerdanyola.

El Masnou es desplaçarà a Granollers amb l'objectiu de sumar la primera victòria fora de casa. Fa dues setmanes a Avià, els maresmencs ja van merèixer el primer triomf com a visitants i la línea de joc dels dos últims dos partits ha estat molt positiva. Els masnovins no podran comptar ni amb Carlitos Vidal, ni amb Jordi ni amb Marcelo, tots tres sancionats. Baixes importants però que el técnic del Masnou intentarà recompondre una vegada més. El planter del Masnou arriba confiat en què els resultats seguirant arribant tot i que el bon futbol desplegat fins ara que no s'ha vist recompensat amb punts.







No hay comentarios:

Publicar un comentario