lunes, 1 de octubre de 2012

TOTSantCugat.cat


El Sant Cugat Esport FC fa l'empat a 1 amb el CD Masnou en el minut 90
Àlex López Puig
Abdel ha estat l'autor del gol santcugatenc. L'equip local és un dels quatre conjunts que encara no ha perdut cap partit a la lliga, després de quatre jornades. Els vermell-i-negres visiten diumenge el líder, la UE La Jonquera
Sant Cugat Esport FC 1 – CD Masnou 1

Sant Cugat Esport FC: Jota, Rius, Joan Gómez, Xavi Martín (Abdel, 20), Egaña, Juan Sánchez (Cadmo, 60), Claudi (Vallcorba, 89), Marroco, Djailson, Marc Bonamich (Toni Pou, 89) i Corbi

CD Masnou: Jordi, Dennís, Xavi Comas, Jonatan (Aleix, 31), Dani Morales, Víctor Manuel (Guerrero, 54), Dani Tacon (Aitor, 79), Marcelo, Mora (Marc Gallart, 61), Gueri i Pedro (Carlos Vidal, 52)

Àrbitre: Josep Faig Pijuan (Delegació de Figueres). Assistit a les bandes per Ivan Sanchez Moreante i Eduardo Valle Ponce. Ha ensenyat targetes grogues als locals Marc Bonamich (24), Marroco (37) i Corbi (81) i als visitans Pedro (47), Dennís (64), Xavi Comas (73), Dani Morales (75), Marc Gallart (80), Jordi (81), Guerrero (82) i Dani Morales (83)

Gols: 0-1 Marcelo (35), 1-1 Abdel (90)

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau

Públic: 150 espectadors

Incidències: 4a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol

Després de quatre jornades de lliga al grup 1 de Primera Catalana, elSant Cugat Esport Futbol Club continua sense conèixer la derrota. És, amb el Granollers EC, la UA Horta i la UE Avià (amb un partit menys), un dels únics quatre equips que encara no ha perdut cap partit al campionat. Els de José Luís Duque passen de la cinquena a la vuitena posició, amb 6 punts i un balanç d'1 victòria i 3 empats. L'equip és a tres punts del líder i a quatre de la zona de descens.

Els primers 45 minuts de partit han estat de domini visitant, amb quatre ocasions de gol. A banda del gol visitant, el conjunt blau-i-taronja ha desaprofitat una clara ocasió de gol quan Dennís ha rematat de cap i ha topat amb un salt acrobàtic del porter Jota que ha aconseguit parar la pilota en dos temps. En el minut 30, Jota ha estat una altra vegada elprotagonista quan ha aturat un penal a Marcelo després d'unes mans dins l'àrea d'un defensa del Sant Cugat Esport FC. Finalment, després d'apropar-se tant a la porteria del Sant Cugat, Marcelo ha fet el 0 a 1en el minut 35 després de rebre una bona assistència de Mora. En aquest primer temps, el Sant Cugat no s'ha apropat amb perill a la porteria de l'equip del Maresme.

El Sant Cugat Esport FC empata en l'últim minut
En el segon període, el CD Masnou s'ha conformat en mantenir el resultat i, en diverses fases del partit, tant a la primera com en la segona part, el conjunt visitant s'ha dedicat a perdre temps. Sense arribar amb massa perill, els vermell-i-negres han controlat més el partit i les ocasions més clares han estat en els minuts 19 i 39. En el 19, el capità Joan Gómez ha rematat de cap a la base del pal dret de la porteria del CD Masnou i en el 39 Claudi ha fallat un penal, després d'unes mans d'un defensa visitant. El Sant Cugat Esport FC però, quemai ha llançat la tovallola, ha tingut la seva recompensa en el minut 45 quan Abdel, que en el minut 20 del primer temps havia substituït un lesionat Xavi Martín, ha fet el gol de l'empat després d'un refús dins l'àrea. Abans del penal, en el minut 43, Cadmo ha rematat de cap una pilota que ha anat desviada.

Després del partit, en declaracions al TOT Sant Cugat, José Luís Duque, entrenador del Sant Cugat Esport FC, s'ha mostrat satisfet "de mantenir aquesta dinàmica de no haver perdut cap partit". Sobre l'enfrontament, Duque ha assegurat que "al final hem tingut el nostre premi i ells el seu càstig, per voler perdre el temps".

http://www.totsantcugat.cat/ca/notices/2012/10/el-sant-cugat-esport-fc-fa-l-empat-a-1-en-el-minut-90-9791.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario