sábado, 9 de marzo de 2013

Jornada 23: Masnou-Avià. La prèvia

HORARIS JORNADA 23

Dissabte 9 de març:
16:00 Lloret-Sant Cugat E.
16:00 Farners-Guíxols

Diumenge 10 de març:
12:00 Sant Quirze-Montcada
12:00 Horta-Peralada
12:00 Vilassar Dalt-Granollers
12:00 Masnou-Avià
12:00 Ripollet-Mollet
16:00 Cerdanyola V.-San Cristóbal
16:15 La Jonquera-Gramenet B


EL RIVAL:


Unió Esportiva Avià 


Any fundació: 1963

President: Ramon Prat

Posició temporada passada: 7é 43 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Joan Prat (4a temporada)

Planter: Dani, Pol, Riki, Sucías, Miguel, Cortizo, Revilla, Miki Noguera, Guijarro, Sellarés, Joan Noguera, Viladomat, Alex, Sergi Soler, Marc Coll, Oriol Martínez, Sergi Ruiz, Cuco, Eric, Barnadas i Sergi Garcia.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Joel Moreno Berenguer

Després d'aquell 2-1 en el partit de la primera volta a la gespa natural  d'Avià i de tota la polèmica que va aixecar aquell partit amb un arbitratge lamentable i unes sancions surrealistes, l'Avià era el líder sólid de la categoria i el Masnou quedava en zona de descens després d'un mal inici de temporada. Ningú hagués dit que aproximadament cinc mesos després, el Masnou es trobaria per damunt a la classificació i partiria, a priori, com a favorit per aquest partit.

Si el Masnou és un equip clarament a l'alça, els del Berguedà tot el contrari. A la primera volta van estar al capdamunt de la classificació lluitant mà a mà amb el Cerdanyola durant diverses jornades, però una ratxa d'onze partits sense guanyar l'ha deixat a la setena posició. Tot i així, els de Joan Prat tenen un planter amb una qualitat considerable i són perfectament capaços de posar les coses díficils a un Masnou que buscarà venjança. Els avianesos no podran comptar amb Revilla, Joan Viladomat, Adrià Sellarès i Pol Pintó, sancionats després del darrer partit en que van estar a punt de tombar al líder Cerdanyola.

Per la seva banda, el Masnou es troba en l'altre extrem. En el millor moment de la temporada sense cap mena de dubte, després de nou partits ja sense conèixer la derrota i de les tres últimes victòries. A l'equip se'l veu conjuntat, amb ganes i il·lusió d'escriure una pàgina important per la història del club (aquesta ratxa ja ho està sent). En principi, l'onze serà el ja habitual de les darreres setmanes, tot i que Àngel Gómez podria introduïr alguna novetat tenint en compte les baixes en posicions claus del rival. Un partit en que el Municipal hauria de començar a presentar una millor entrada que fins ara tenint en compte la situació de l'equip.




1 comentario: