sábado, 16 de marzo de 2013

Jornada 24: San Cristóbal-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 20

Dissabte 16 de març:
17:00 Avià-La Jonquera

Diumenge 17 de març:
11:45 Gramenet B-Lloret
12:00 Sant Quirze V.-Farners
12:00 Montcada-Horta
12:00 Granollers-Cerdanyola V
12:00 San Cristóbal-Masnou 
12:00 Mollet-Guíxols
16:45 Sant Cugat E.-Ripollet
17:00 Peralada-Vilassar Dalt



EL RIVAL: 

Centro Parroquial San Cristóbal

Any fundació: 1958

President: Miguel Àngel Moreno

Posició temporada passada: 4rt 63 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Rafa Bermejo

Planter: Carlos Morales, Dani del Rio, Oscar Lariño, Jordi Hernàndez, Arnau Rubio, Jordi Torres, Èric Serna, Óscar Vega, Marc Roigé, Jordi Ponsich, Genís Torres, Joan Muntada, Mario Navarro, Adrià Pérez, Xavi Lordán, Arjona, José Sánchez, Diop, Rúben Soler, Rúben Ruíz, Toni Garcia, Charly Oller, Javi Ruiz i Chema.


EL CAMP:


Muncipal de Ca N'Anglada

Localitat: Terrassa (Vallés Oriental)

Adeça: Avinguda del Vallés 522

Superfície: Gespa artificial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt-B-20 fins sortida 18-C-58. Sortida 17 i agafar Avinguda del Vallés. Seguir recte i es troba el camp.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón

Duel d'equips enratxats a Terrassa. El Masnou, en una gran dinàmica, visita un dels equips més en forma de la categoria, el San Cristóbal, que fins fa poques setmanes estava instal·lat al descens. Probablement el partit més complicat pel Masnou en les darreres setmanes, però vist el nivell de joc i els resultats obtinguts pels d'Àngel Gómez tot és possible.

Els parroquials són un equip molt diferent al de la primera volta. Tot i no haver tingut massa moviments de jugadors, el treball de Rafa Bermejo, que precisament va debutar al Municipal d'esports d'El Masnou, ha portat a l'equip a canviar clarament la dinàmica i mica en mica anar sortint de baix. Els egarencs només han perdut un dels últims dotze enfrontaments i han estat capaços de superar equips com Horta, Peralada, Vilassar de Dalt o de treure un punt al camp del líder la setmana passada. A més, els parroquials no cauen a Ca N'Anglada des de mitjans d'octubre.

Un rival complicat que posarà les coses molt díficils a un Masnou que no vol deixar de somiar. David Bauli, que ha marcat cinc gols en els últims quatre partits, es perdrà el partit per culpa de la targeta que va veure per protestar des de la banqueta, un cop ja substituït, contra l'Avià. Una baixa molt important a la punta de l'atac i que veurem com supleix Àngel Gómez. Una nova victòria, la cinquena consecutiva, seria un gran cop de puny sobre la taula en una setmana en que els rivals directes també tenen partits força complicats.

1 comentario:

  1. si le ponen las ganas de los últimos partidos creo que si se puede !!!soñar es gratis señores....

    ResponderEliminar