miércoles, 16 de enero de 2013

Flash 16.1.13

-Aquest cap de setmana el primer equip del CD Masnou es desplaçarà al camp del Lloret per tancar la primera volta. El partit es disputarà dissabte a les 16h i serà arbitrat per José Maria Rodríguez Enrique.

-Sergi Ciurana i David Bach són les darreres incorporacions de l'equip.

El lateral dret Sergi Ciurana torna al club després del seu pas pel Tecnofútbol, equip que juga al grup 2 de la Primera Divisió Catalana. La temporada passada va ser un dels millors jugadors del filial, l'Atlàntic Barceloneta, i va arribar a disputar 3 partits amb el primer equip a la Tercera Divsió. A l'estiu el cos técnic ja havia mostrat la voluntat de fer-li un lloc a la primera plantilla però el jugador va decidir marxar i ara torna per tal de reforçar a l'equip. Tenint en compte que Yosuke Sato estarà sancionat a Lloret, el seu debut pot arribar aquest mateix dissabte.

David Bach es tracta d'un jugador que coneix molt bé Àngel Gómez. L'havia tingut al seu pas pel juvenil de l'Europa i després de tres anys inactiu per diversos problemes torna a jugar al futbol. Pot jugar d'interior o extrem. Va disputar els darrers instants diumenge davant la Jonquera i en principi estarà disponible fins al final de temporada.

-Maxime apareix a l'onze ideal del Mundo Deportivo. A l'Sport hi apareix Maxlem, que també és ell. Recordem que va signar un doblet el passat diumenge i està sent un dels millors jugadors de l'equip.

-L'Atlàntic Barceloneta va veure trencada la seva ratxa victoriosa de vuit partits sense perdre dissabte passat al Sot de Bagueny de Sant Pol de Mar. En un partit en què l'actuació de l'àrbitre va estar molt discutida, els de Jordi Gallardo van aconseguir empatar el gol inicial dels locals mitjançant Puig a les acaballes. Però quan semblava que podia caure el gol de la victòria, el Sant Pol va aprofitar una acció aïllada i es va endur els tres punts. Ara el filial és 7é a la classificació amb 24 punts i aquest dissabte rebrà a les 16h al Municipal a la Salle Premià. Per la seva banda, el Juvenil A va obtenir una important victòria al camp del Lloret (2-3) i ha sortit del descens. Aquest diumenge a les 16h al Muncipal s'enfrontaran al Manlleu B amb l'objectiu de seguir sumant punts per salvar la categoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario