viernes, 25 de enero de 2013

Jornada 18: Ripollet-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 18


Dissabte 26 de gener:
16:00 Lloret-La Jonquera

Diumenge 27 de gener:
12:00 Granollers-Farners
12:00 San Cristóbal-Peralada
12:00 Avià-Montcada
12:00 Ripollet-Masnou
12:00 Mollet-Vilassar de Dalt
16:00 Gramenet B-Sant Quirze
16:00 Guíxols-Cerdanyola V.
16:45 Sant Cugat E.-Horta

EL RIVAL: 

Club Futbol Ripollet 


Any Fundació: 1921

President: Francisco Inglada

Posició temporada passada: 11é 44 punts (1a Catalana Grup 1)

Entrenador: José Antonio Montes

Planter: Salva Carreras, Gomà, Txema, Iñaki Moreno, Medina, Olavide, Jordi Fuentes, Torrecillas, Grillo, Fran Jerez, Chiqui, Arnau Fortuny, Marc Fortuny, David Durán, Paredes, Manolo Casto, Víctor Ruiz, Toni Serrano, Samuel, Galisteo Michael, David López, Minuesa i Jordi Domínguez.


EL CAMP: 

Municipal de Ripollet

Localitat: Ripollet (Vallés Occidental)

Adreça: Carrer Magallanes s/n

Superfície: Gespa Artificial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt (B-20) fins sortida 18. Agafar Autopista del Vallés (C-58) fins sortida 4. Carrer límit Polígon La Ferreria fins arribar a Carrer Sant Jaume. Girar a l'esquerra i seguir fins Carrer Balmes-Carrer de la Santiga. Al arribar a Carrer Magallanes girar a l'esquerra.


LA PRÈVIA


Àrbitre: Juan Espinosa Díaz

El Masnou buscarà la quarta victòria consecutiva en el primer partit de la segona volta del campionat. Serà a Ripollet, contra un equip que a principis d'any semblava que podia estar més a munt, però que ara es troba a la cua de la classificació. Els d'Àngel Gómez buscaran seguir en la gran línea de joc i resultats (10 dels últims 12 punts) per apropar als primers llocs de la taula, que cada setmana són més a prop.

Els vallesans han tingut una primera volta molt convulsa amb mals resultats i canvi d'entrenador inclós i tot aixó els ha portat a ocupar ara mateix l'última plaça de la taula i a ser l'equip menys golejador del grup. Tot i així, la extrema igualtat de la categoria fa que els ara entrenats per José Antonio Montes tinguin la salvació ben a prop (a 4 punts) i es presentin com un rival molt complicat pel Masnou independentment de la situació a la classificació. La setmana passada mateix, el líder i millor equip a domicili, el Cerdanyola, va estar a punt de deixar-se punts a Ripollet i va acabar enduent-se el partit a l'afegit.

L'equip masnoví arriba amb la moral alta i vol continuar demostrant que encara és a temps de fer coses grans en aquesta Primera Catalana. Àngel Gómez podrà tornar a formar amb la defensa habitual ja que Jonatan Reina, Dennis i Sato podran tornar a jugar després de complir la sanció, però aquest cop és el capità Carlitos Vidal qui es perdrà el partit per acumulació de targetes. Esperem que es pugui suplir amb garanties aquesta important baixa i el Masnou pugui sumar una nova victòria a domicili.





No hay comentarios:

Publicar un comentario