martes, 15 de enero de 2013

UELaJonquera.com

La Jonquera empata 1-1 gràcies a un penal i l'expulsió del local Sato, però es deixa perdre un matx que tenia de cara

La Jonquera:1 Masnou: 3
MASNOU: Peinado, Sato, Dennis, Jonathan, Guerrero, Aitor Nisa, Carlos Vidal, Maxime, Baulí (Gallart 1'), (Marc Ortega 89'), Marcelo (Yusuke 79') i Èric Blasco (Bach 87').
LA JONQUERA: José, Budó (Martí 81'), Moha (Jesús 45'), Dani O, André, Toni, Josu, Quim (Marquitos 45'), Eladio (Carlos López 54'), Alberto i Ferrón. GOLS: 1-0 (40') Gallart. 1-1 (52') Dani O. 2-1 (64') Maxime. 3-1 (73') Maxime.
ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: a Sato, Dannis, Jonathan, Guerrero i Maxime; Moha, Jesús, André, Josu i Quim. T.V.: directa al local Sato (51').

La Jonquera no va saber guanyar un matx que se li va posar de cara després que en el minut 51 el col·legiat del partit va assenyalar penal i la consegüent expulsió del defensa local, Sato. Dani Óscar va errar el llançament però ell mateix va aprofitar el refús de Peinado per superar-lo–. Amb un jugador més, i amb el resultat a favor –en la primera meitat havia marcat Gallart després d'una imprecisió de la defensa empordanesa–, els jugadors dirigits per Manel Cabezos van desconnectar-se i van deixar que els locals controlessin el partit i la possessió de la pilota. Gràcies a aquesta superioritat, el Masnou que començava la jornada en posicions de descens va aconseguir batre dues vegades més la porteria de José, gràcies a dos gols del davanter Maxime.

No hay comentarios:

Publicar un comentario