domingo, 27 de enero de 2013

Jornada 18: Ripollet 1-1 Masnou

Bon punt per seguir sumant

El Masnou no ha pogut sumar la 4a victòria consecutiva al camp del Ripollet. En un partit marcat per les importants baixes en el conjunt d'Àngel Gómez, que ha hagut de convocar a dos juvenils i un cadet, l'equip masnoví no ha pogut passar de l'empat (1-1). Els locals s'han avançat a la primera part i ha estat Bauli qui, reapareixent després de la seva lesió, ha posat l'empat al primer minut de la represa. Aquest punt unit als altres resultats fa que el Masnou continui a la mateixa distància tant dels llocs de privilegi com dels de descens.

FITXA

Ripollet: Israel, Marc Fortuny, David Duran, Salva Carreras, Serrano (Sanchís 81'), Domínguez (Galisteo 54'), Carlos Martín (Fran Jerez 64'), Torcal, Manolo Casto, Valero i Arnau Fortuny (Molina 81')

Masnou: David Peinado, Sato, Dennis, David Bach, Cristian Guerrero, Jonatan Reina, Éric Blasco (Marc Gallart 46'), Maxime, Bauli (Dani Morales 89'), Nakatani (Burrito 77') i Ciurana (Salva 89').

Gols: Carlos Martín (28') 1-0 i David Bauli (46') 1-1.

Àrbitre: Espinosa Díaz. Ha ensenyat targeta groga a David Duran, Valero i Marc Fortuny (Ripollet) i a Éric Blasco, David Bach, Sato, Jonatan Reina i Cristian Guerrero (Masnou).

Camp: Municipal de Ripollet.