viernes, 18 de enero de 2013

Jornada 17: Lloret-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 17


Dissabte 19 de gener:
16:00 Lloret-Masnou
16:00 Ripollet-Cerdanyola V.
16:30 Mollet-Horta

Diumenge 20 de gener:
11:45 Gramenet B-Montcada
12:00 Avià-Peralada
12:00 San Cristóbal-Granollers
16:00 La Jonquera-Farners
16:00 Guíxols-Vilassar Dalt
16:45 Sant Cugat E.-Sant Quirze V.


EL RIVAL:

Club de Futbol Lloret

Any Fundació: 1921

President: Josep Valls

Posició temporada passada: 9é 45 punts (Primera Catalana Grup 1)

Planter: Gianni, Héctor, Alex Bertran, Jordi Valls, Marc Soler, Poderoso Angel Vadillo, Sergio Ordoñez Marc Ribas, Ivi, Riki, Batllosera, Bader, Pecci, Dani Cuerva, Cristian Cuerva, Cucho, Dani Sánchez, Alex Lobo, Eric Maíllo, Albert Marcos, Nuha, Xavi González, Dani Rivas, Chema, Héctor Cuenca.


EL CAMP:

Camp Munipal d'esports

Localitat: Lloret de Mar (La Selva)

Adreça: Avinguda dels Mestres s/n

Superfície: Gespa Artificial

Com arribar-hi: Autopista del Maresme-C-32 fins al final (sortida 134). Agafar GI-600 fins arribar a Avinguda Vila de Blanes GI-682. Seguir per aquesta fins trobar Avinguda del Rieral i gira a l'esquerre.


LA PRÈVIA


Àrbitre: José María Rodríguez Enrique.

Desplaçament molt complicat el que haurà d'afrontar el Masnou per tancar la primera volta. Lloret de Mar serà l'escenari d'un enfrontament entre dos equips empatats a punts ara mateix i que busquen allunyar-se definitivament de la zona baixa de la taula. El Lloret no es trobava en una bona dinàmica però la setmana passada va aconseguir donar la sorpresa al camp del líder Cerdanyola.

Els selvatans són un dels conjunts històrics de la categoria, amb 18 temporades a la Tercera Divisió. En principi, aquest any l'equip de José Àngel Valero estava cridat a ocupar la zona mitja alta. La temporada passada, la del seu retorn a la categoria després de diversos d'absència anys va assolir la salvació amb molta comoditat i aquest any esperaven donar un pas endavant. De moment s'estan mostran molt irregulars i tot i la sorpresiva victòria de la setmana passada només han sumat 8 dels últims 30 punts en joc. El principal perill és Nuha, un jugador que la temporada passada jugava al filial de 3a Catalana però que ja ha fet 9 gols.

Àngel Gómez tornarà a tenir problemes per confeccionar l'onze. La defensa, que s'estava mostrant molt efectiva en els últims partits, comptarà amb les importants baixes per sanció de Sato, Dennis i Jonatan Reina. Per tant, s'intueix que Ciurana podria debutar i que homes com Dani Morales o Óscar Reyes podrien tornar a l'equip. Després de dues victòries consecutives i de mostrar una gran imatge en els darrers partits, un nou triomf combinat amb els duels directes de la part alta catapultaria als maresmencs cap a posicions pròximes a la zona de privilegi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario