domingo, 20 de enero de 2013

Jornada 17: Lloret 1-3 Masnou

Sense baixar el ritme

El Masnou aconsegueix a Lloret la tercera victòria consecutiva per acabar la primera volta. En un partit d'una gran dificultat per les baixes per sanció i lesió, i també per la pluja, els maresmencs han aprofitat molt bé les seves ocasions i s'han endut els tres punts cap al Maresme. Un gol matiner d'Aitor Nisa ha obert el  marcador, però el Lloret ha aconseguit empatar abans del descans amb un gol molt estrany. Finalment a la segona part, Marcelo i Pedro Baena, que ha estat expulsat, han segellat un nou triomf confirmant el bon estat de forma de l'equip.

FITXA

Lloret: Héctor; Jordi Valls, Sergi (Riki 85'), Lobo, Dani Sánchez (Pecci 75'), Ángel (Dani Cuerva 85'), Ivi, Albert Marcos (Bertran 75', Cuenca, Kutxo (Éric Maíllo 73') i Nuha.

Masnou: David Peinado, David Bach (Nakatani 83'), Dani Morales, Óscar Reyes, Cristian Guerrero, Aitor Nisa, Ciurana, Maxime, Marc Gallart (Pedro Baena 61'), Marcelo (Rúben Zarzuela 89') i Carlitos Vidal (Burrito 90').

Gols: Aitor Nisa (8') 0-1, Albert Marcos (41') 1-1, Marcelo (64') 1-2 i Pedro Baena (80') 1-3.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique. Ha ensenyat targeta groga a Kutxo, Cuenca, Àngel, Dani Sánchez, Riki i Nuha (Lloret) i a Dani Morales, Carlitos Vidal, Óscar Reyes, Ciurana i Pedro Baena en dues ocasions. Ha ensenyat vermella directe a Ken Fujita (segon entrenador Masnou).

Camp: Camp Municipal d'esports de Lloret de Mar. 150 espectadors.