martes, 19 de febrero de 2013

www.cfmolletue.com 18.2.13

Claudio Festa no va tenir un debut en partit oficial amb victòria. El nou tècnic molletà, que s’estrenava al grup 1 de la Primera Catalana amb el primer equip, va perdre contra el seu ex equip, el Masnou (1-2). Això sí el partit va ser ajustat de principi a fi entre els dos conjunts però dos gols de David Bauli van ser decisius pels del Maresme. Tot i perdre els molletans mantenen de marge dos punts respecte les places de descens.

Els molletans van encetar el partit amb més domini i ocasions. Però els de Masnou van saber jugar-li al control local amb jugades ràpides buscant les pessigolles i les esquenes dels molletans. Tot i això els del germans Gonzalvo han pogut mantenir l’empenta visitant i fins i tot han gaudit d’ocasions per inaugurar el marcador mitjançant Novo, Arquès, i un xut ben ajustat d’Edgar. Quan semblava que el gol del primer equip arribaria, en un pilotada el Masnou va agafar el rebot i va muntar un ràpid contracop que Bauli va definir davant Cuesta, que va jugar de titular el porter juvenil. Com també ho va fer l’altre juvenil Jerry a la banda esquerra, que debutava, i Juan Carlos al lateral dret, recent fitxatge.

A la represa el Mollet va voler canviar el guió sabent que havia de fer per tapar els forats, que intentaven cercar els visitants amb segones jugades. I va semblar controlar el partit després d’una bona jugada d’Edgar a banda esquerra que defineix Ruben Sánchez per posar l’empat al minut 49. Però a partir d’aquí el Masnou va estirar files i el Mollet es va trobar amb el domini però sense crear gaire perill. De fet, l’àrbitre va anul·lar fins a dos gols visitants: de cap per fora de joc de Cristian i d’una pilota dividida de Bauli que fa falta a Cuesta. Tot i això a la tercera va arribar la sentència i al minut 81 Bauli va definir l’1 a 2 decisiu.

 http://www.cfmolletue.com/claudio-festa-sestrena-en-lliga-amb-derrota/

2 comentarios:

  1. vaya crónica,ese partido solo lo vieron ellos.ufff!!! y el segundo gol anulado no fue a bauli ,fue a pedro!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Pues sí, otros medios de Mollet mismo son más "neutrales". Todas las personas con las que he hablado y todos los cronistas coinciden en que fue una victoria más que justa e incluso corta del Masnou, menos esta crónica. Saludos y gracias por comentar!

    ResponderEliminar