viernes, 2 de noviembre de 2012

Dissabte de derbis juvenils

Aquest dissabte el Juvenil A i el Juvenil B del CD Masnou disputaran dos duels interessantíssims davant dels rivals més propers de les seves respectives competicons.


El derbi estelar del cap de setmana serà el que disputaran el Juvenil B del CD Masnou davant l'Atlètic Masnou al Camp Municipal d'Esports. El derbi, corresponent a la cinquena jornada del grup 20 de la Segona Divisió Juvenil, enfrontarà a dos equips cridats a estar a la part alta. L'Atlètic ha començat molt bé la temporada i es troba segon a la taula, i va superar per 2-5 la setmana passada al fins ara líder de la categoria Arrabal Calaf. El partit es disputarà al Camp Municipal d'Esports d'el Masnou a les 14h de demà dissabte, un horari que probablement hagués hagut de ser modificat per què el partit tingués l'ambient de rivalitat que mereix.

També serà un partit amb gran interés el que disputaran el Juvenil A del Masnou i el Juvenil A del Vilassar de Dalt. Els dos equips, com els primers equips, coincideixen en el grup 2 de la Preferent Juvenil. El Masnou arriba amb la necessitat de sumar ja que tanca la classificació amb 4 punts, tot i que el Vilassar de Dalt tan sols ha sumat 3 punts més que el Masnou. Un duel que es preveu igualat i on molts dels jugadors de l'equip verdiblanc tenen passat a la cantera del Masnou. El partit es disputarà a Vallmorena també dissabte a les 18h.

FLASH


L'Atlàntic Barceloneta es va imposar ahir per 3-1 al Molinos en el partit recuperat de la quarta jornada i després de la victòria també per 3-1 de dissabte passat davant el Premià, els de Jordi Gallardo donen un salt important a la classificació i es coloquen una cómode setena posició, allunyats de les posicions perilloses. Fede Melgosa està sent l'autèntic home gol del filial i ha marcat cinc gols en els últims dos partits. Aquest dissabte a les 18h visiten el camp del Cabrils d'Alfredo da Silva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario