domingo, 25 de noviembre de 2012

Ho tiren tot per terra en 15 minuts

El primer equip del CD Masnou va tornar a deixar escapar una oportunitat per sumar tres punts i començar a allunyar-se de la zona baixa. Al camp de l'Horta, un dels equips amb un planter més potent de la categoria,  el Masnou va aconseguir aixecar el primer gol local i controlar el partit fins a un quart d'hora del final. Incomprensiblement els jugadors masnovins es van enfonsar i van veure com del 1-2 a falta de 15 minuts es passava al 4-2.

Àngel Gómez va decidir canviar el plantejament dels últims partits. Sense Victor Manuel, el tècnic va col·locar una defensa de cinc amb la recuperació del capità Dani Morales al centre i amb Bauli sol a la punta de l'atac. Jordi Argilés per la seva banda ha alineat un equip ideat per entrar per bandes, especialment per la de Miguel Rubio, l'home més perillós dels barcelonins.

El partit va començar amb un ritme fluix. Molt de tempteig i poques aproximacions. En els primers vint minuts només va crear perill el Masnou, vestint de taronja, amb pilotes llargues que Bauli guanyava a l'esquena dels defenses. En una d'aquestes va aconseguir entrar amb la pilota controlada dins l'àrea però Aleix Vall es va creuar providencialment enviant-la a córner (19'). La ocasió més clara va arribar també en botes del mateix Bauli, que es va quedar tot sol davant Marc Aquilué i va definir massa alt (29').

Pocs minuts després l'Horta començava a reaccionar. Primer una centrada molt perillosa de Villegas que Jordi, molt atent, va atrapar i després un xut llunyà de l'ex-Masnou Lluis Tejero que va marxar alt. La reacció es va concretar amb una gran jugada de Miguel Rubio per banda esquerra que va pentinar Villegas i Pol Solé al segon pal va enviar a dins (32'). S'avançava l'equip barceloní sense haver necessitat aproximar-se en excés. La resposta del Masnou va ser molt ràpida i només quatre minuts després Bauli aprofitava una indecisió entre Marc Esteve i Aleix Vall per aqiuest cop si fusilar a l'ex porter del Premià Marc. Un gol que feia justícia al que s'estava veient i feia marxar el partit amb taules al descans, no sense que abans Miguel Rubio enviés una centrada-xut al pal en l'última acció del primer temps.

A la represa el Masnou va sortir amb molta força. Bauli novament tornava a portar la defensa local de corcoll i marxava sol cap a porteria quan Aleix Vall se'l va endur per davant i li va fer un penal molt clar. Marcelo va transformar la pena màxima, tot i que Marc Aquilué va arribar a tocar la pilota (47'). L'equip marsemenc aconseguia remuntar el partit.

A partir d'aquí el partit va agafar un guió diferent. El Masnou es va col·locar bé al darrere i a diferència d'altres partits, probablement gràcies a la recuperació de Dani Morales, aconseguia controlar bé les jugades ofensives de l'equip local. L'Horta, molt incómode, era incapaç de crear ocasions. Amb l'entrada d'un vell conegut de l'afició masnovina, Marc Masip, l'equip de Jordi Argilés va decidir penjar pilotes a l'àrea amb persistència. El mateix Masip va tenir la primera oportunitat amb una acció en què Jordi va fer una gran aturada (67'). Era el primer avís d'un Horta que s'anava creixent.

Un altre cop Masip va ser el protagonista de l'acció de l'empat. Una centrada a l'àrea que el corpulent davanter no va aconseguir rematar li va caure a José Javier, que acabava d'entrar al camp, i amb molta sang freda la va col·locar a la dreta de Jordi amb molta picardia (77'). Una galleda d'aigua freda per un Masnou que a partir d'aquí es va enfonsar. Com no l'acció del tercer gol tornava a passar per les botes de Masip. Aquest cop va recollir amb molta fortuna una pìlota rebotada probablement en posició de fora de joc i amb la puntera del peu feia el 3-2 (81'). Una acció molt protestada pels visitants.

El Masnou va quedar completament noquejat i va ser incapaç de reaccionar. Tan és així que l'Horta va seguir apretant i va recollir els seus fruits amb un golàs de Cristian, un altre dels que havia entrat des de la banqueta. Va agafar la pilota prop de la zona de mitjos, es va desfer de dos defensors, i després de combinar amb Gerard va llençar un obús des de fora de l'àrea que va entrar a la porteria després de tocar al pal. Gran gol per convertir el Feliu i Codina en una festa per un equip que no guanyava des de feia 5 jornades.

Amb el xiulet final, novament el Masnou tornava decepcionat pel resultat. Després de 12 jornades la bona imatge mostrada per l'equip en la majoria de partits comença a ser insuficient per un equip que veu com la zona alta s'escapa. Tota la tranquil·litat i la menor pressió possible pel tècnic i pels jugadors, però s'ha el bon joc s'ha de començar en resultats abans que la situació comenci a ser preocupant. La setmana que ve el Masnou rep a casa a l'altre conjunt maresmenc de la categoria, el recent ascendit Vilassar de Dalt que encara no ha guanyat cap partit.