viernes, 2 de noviembre de 2012

Jornada 9: Masnou-Peralada. La prèvia

HORARIS JORNADA 9

Dissabte 3 de novembre:
16:00 Farners-Horta
16:00 Lloret-San Cristóbal

Diumenge 4 de novembre:
12:00 Cerdanyola V.-Montcada
12:00 Vilassar de Dalt-Sant Quirze V.
12:00 Masnou-Peralada
12:00 Ripollet-Avià
12:00 Mollet-La Jonquera
16:00 La Jonquera-Granollers
17:00 Guíxols-Gramenet B

EL RIVAL: 

Club Futbol Peralada

Any Fundació:  1915

President: Josep Isern

Posició temporada passada: 14é 40 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Nacho Castro

Planter: Pastor, Mate, Isma, Chacón, Tidian, Robert, Àlex Arimany, Axel Vizuete, Adrià Salas, Àlex Rojas, Ayoub, Salva, Xavi Ceballos, Jordi, Edu,, Joel Murcia, Elíes, Toni Montero, Xavi Gallego, Karam, Cesc Solé, Nierga, Diego i Aleix Feixas.

LA PRÈVIA

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavon

El retrobament amb un vell conegut com és el Peralada pot significar un punt d'inflexió aquesta temporada. Després de dues victóries consecutives, enllaçar el tercer triomf catapultaria als d'Àngel Gómez cap a la part més alta de la classificació. L'estat d'ánim de l'equip després dels últims resultats és molt bo i si es manté el nivell de joc ofert al llarg del campionat els tres punts díficilment s'escaparan. Jugar al Municipal ha de començar a ser una garantia per un equip que comença a recollir els fruits del treball fet.

L'equip gironí espera dona un salt de qualitat aquesta temporada. La temporada passada van patir en alguns trams per la permanència i aquest any esperen aprofitar la igualtat de la part alta per intentar estar a la zona noble, tot i que es preveu díficilment. De moment els resultats dels de Nacho Castro són irregulars, van ser el primer líder en golejar al San Cristóbal a la primera jornada però a fora tan sols han sumat quatre punts. De totes maneres, tenint en compte la igualtat dels partits en aquesta categoria i el potencial del Peralada els tres punts s'hauran de suar.

Ken Fujita pot sumar la tercera victòria en tres partits com a tècnic en el seu últim partit dirigint l'equip. El Masnou no guanya tres partits consecutius des de la temporada 2009-10 (jornades 25, 26, 27 i 28). Per aquest partit el cos técnic maresmenc podrà tornar a comptar amb Marcelo i amb Jordi, que ja han complert la seva sanció. Veurem si David Peinado manté o no el seu lloc i també si el japonés Yosuke Sato, que està entrant a l'equip les darreres setmanes, forma d'inici.


No hay comentarios:

Publicar un comentario