viernes, 16 de noviembre de 2012

Jornada 11: Masnou-Sant Quirze. La prèvia

HORARIS JORNADA 11

Dissabte 16 de novembre:
16:00 Farners-Vilassar de Dalt
16:00 Lloret-Peralada

Diumenge 17 de novembre:
12:00 Masnou-Sant Quirze V.
12:00 Ripollet-Granollers
12:00 Mollet-Avià
16:00 Cerdanyola V-Horta
16:00 La Jonquera-Montcada
16:45 Sant Cugat E.-Gramenet B
17:00 Guíxols San Cristóbal

EL RIVAL: 

Futbol Club Sant Quirze del Vallés

Any fundació: 1923

President: Enric Girbau

Posició temporada passada: 2n 66 punts (Segona Catalana Grup 4)

Entrenador: Juan Carlos Rodríguez

Planter: Iñaki, Juancri, David, Aitor, Gere, Albert, Campuzano, Anzo, Soria, Javi, Edu, Marçal, Guti, Marc, Toni, Brian, Xavi, Dani, Claudio Argemí, Chipi, Mario Quereda, Chica i Cristian Gómez.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Cesar García Peñacoba

Després de l'ensopegada a Montcada, el Masnou ha d'intentar tornar a la bona dinàmica de resultats. El duel a casa contra el Sant Quirze sembla una ocasió propicia. La derrota va suposar la fi d'una ratxa de tres partits invicte i a una tendència a anar cap a dalt. Tornar a guanyar seria molt important per un conjunt que tot i dominar bona part dels partits li està costant mantenir el ritme dels equips punters de la categoria.

El Sant Quirze a priori és un dels equips candidats a patir. Recen arribat de Segona Catalana, l'equip de Juan Carlos Rodríguez va tenir un inici de temporada molt complicat i no va aconseguir el primer triomf fins la jornada 7. Des de llavors, 7 punts de 12 possibles han permés als vallesans agafar una mica d'aire. Com tots els equips d'aquest grup de ben segur que posarà les coses molt complicades.

Per la seva banda, el Masnou no podrà comptar amb David Bauli. El punta titular fins ara dels maresmencs ha vist ja 5 targetes grogues i haurà de complir amonestació. Veurem com supleix Àngel Gómez aquesta baixa i quin plantejament disposa el tècnic masnoví, que no va sortir content del partit dels seus jugadors a Montcada. S'esperen canvis i una continuïtat en la millora del joc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario