viernes, 9 de noviembre de 2012

www.montcadacd.com

Prèvia 10 ª jornada de liga, CD Montcada - CD Masnou, per Sergi Vargas


L'únic equip que procedeix de la 3a Divisió i que juga en el grup del CD Montcada serà diumenge el proper rival al Municipal de Montcada i Reixac.

Els del Maresme arriben al partit instal·lats a la zona mitja de la classificació, després d'un inici irregular de temporada però que sembla haver-se afinat les darreres jornades.

L'equip masnoví és pràcticament un conjunt nou, ja que respecte la temporada passada només 2 homes continuen formant part de la plantilla.

Un cop finalitzada l'etapa amb Claudio Festa a la banqueta, un nou tècnic Ángel Gómez ha arribat a la direcció tècnica del club disposat a fer la millor temporada possible amb el seu nou equip i treure el màxim profit d'uns jugadors que encara s'han d'acoplar entre ells i el sistema del seu entrenador, fet però que sembla anar millorant a mesura que la competició avança.

Cal estar atents a les aportacions ofensives de David Bauli, jugador que sembla estar enratxat les darreres jornades i que ha arribat del CF Mollet UE, repetint d'aquesta manera temporada a 1a Catalana. També destaquen altres peces de l'equip com els defenses Jonathan Reina (San Cristóbal), Denis (Manresa), Xavi Comas (ex-Vilafranca); els migcampistes Victor Manuel (Granollers), Gueri (Gramenet B); o d'altres més avançats com Dani Tacón (Martinenc) o Marcelo (Mollet).

En els 9 partits disputats, el CD Masnou ha sumat amb un balanç de 3 victòries, 3 empats i 3 derrotes, en unes xifres totalment igualades. Entre algunes dades significatives, podem destacar el seu extrany equilibri entre gols a favor i en contra, perquè en aquests moments l'equip d'Ángel Gómez és l'equip més realitzador de la lliga, amb 20 gols, compartint aquesta estadística amb el segon classificat, la UE La Jonquera, però per contra el balanç defensiu no és gens positiu, sent l'equip més golejat de la categoria amb 19 gols en contra.

Entre els compromisos de lliga disputats, cal destacar la victòria de prestigi aconseguida al Carrer Girona (2-5) contra un Granollers que es mantenia invicte al seu Municipal, si bé és cert que el conjunt granollerí arribava a aquesta cita contra el Masnou tocat per haver patit la primera derrota en aquest curs a La Bòbila contra el Cerdanyola FC, un dels altres equips de la zona alta i darrer rival del Montcada.

A domicili, el Masnou ha sumat derrotes contra l'Avià, en un partit on els maresmencs van poder arrencar algun resultat molt més positiu del camp de l'actual líder, i al Municipal Josep Suñer de Guíxols, on els masnovins van caure per 2-1.

La darrera vegada que Montcada i Masnou es van enfrontar en lliga fou la temporada 2009-10, també a 1a Catalana, en aquella ocasió encara sense la reestructuració de les categories territorials, es jugava en un únic grup. Els maresmencs van vèncer clarament al camp montcadenc, amb maneta inclosa (0-5). El partit començarà a l'horari habitual al Municipal de MiR, les 12 hores, i serà arbitrat per Javier Ramos Sánchez.

http://montcadacd.com/Joomla/index.php/primer-equip/noticies/91-previa-10-jornada-de-liga-cd-montcada-cd-masnou-per-sergi-vargas


No hay comentarios:

Publicar un comentario