sábado, 24 de noviembre de 2012

Jornada 12: Horta-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 12


Dissabte 24 de novembre:
16:00 Avià-Sant Cugat E.

Diumenge 25 de novembre.
11:45 Gramenet B-Farners
12:00 Vilassar Dalt-Cerdanyola Vallès
12:00 Horta-Masnou
12:00 Sant Quirze V.-La Jonquera
12:00 Montcada-Lloret
12:00 Granollers-Guíxols
12:00 San Cristóbal-Mollet
17: 00 Peralada-Ripollet

EL RIVAL: 

Unió Atlètica d'Horta


Any fundació: 1922

President: Francisco Carmona

Posició temporada passada: 1r 75 punts (Segona Catalana Grup 3)

Entrenador: Jordi Argilés

Planter: Marc Arquilué, Cussó, Marc, Albert, Aitor, Ivi, Bosch, Nabil, Ivan Gres, Cristian, Pereira, Villegas, Miguel Rubio, Felipe, Héctor, Lluís Tejero, Ezquerra, Gerard Trives, Aleix Vall, Ernest, Masip, Veras, José Javier i Quim Porqueras.

EL CAMP: 

Estadi Municipal d'Horta Feliu i Codina

Localitat: Barcelona (Barcelonés)

Adreça: Carrer Feliu i Codina 35-37

Superfície: Gespa artificial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt fins sortida 4. Passeig Valldaura i baixar per carrer d'Eduard Toda fins creuar amb carrer Feliu i Codina.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Leminyer Josep Puentes Sedan

Dos dels conjunts amb més història i amb més trajectòria en categories superiors d'aquest grup primer de Primera Catalana s'enfronten diumenge. Tot i ser dos equips, sobretot l'Horta, que en principi entraven en les travesses com a candidats a estar a la part més alta, han tingut un inici irregular i es troben a la zona mitja baixa de la taula.

L'equip barceloní arribava a Primera Catalana a l'estiu amb un objectiu i un planter molt ambiciós. Va firmar jugadors amb força renom dins el futbol territorial català, la majoria amb experiència a Tercera, per tal de ser un dels conjunts forts de la categoria. Entre ells destaquen Lluís Tejero i Santi Ezquerra, dos dels jugadors amb més minuts la temporada passada al Masnou de Tercera i homes contrastadíssims com Villegas, Aleix Vall, Miguel Rubio o el també ex-Masnou Marc Masip. Tot i així l'inici està sent decepcionant i tan sols ha sumat un triomf a casa, a la jornada 7, precisament l'última victòria fins al moment.

El Masnou per la seva banda intentarà refer-se de la derrota al descompte a casa contra el Sant Quirze. Els d'Àngel Gómez ja fa dos partits que no sumen i esperen canviar aquesta dinàmica amb la visita a Barcelona. Per aquest partit s'espera ja la presència de Dani Morales a l'onze inicial, veurem si amb una millora del rendiment defensiu. L'equip masnoví és l'equip que més gols encaixa i de moment està tenint una trajectòria molt irregular. Una victòria en un camp com el Feliu i Codina suposaria una forta injecció de moral.



No hay comentarios:

Publicar un comentario