viernes, 9 de noviembre de 2012

Jornada 10: Montcada-Masnou. La prèvia.

HORARIS JORNADA 10

Dissabte 10 de novembre:
16:00 Avià-Guíxols

Diumenge 11 de novembre:
11:45 Gramenet B-Mollet
12:00 Horta-Vilassar Dalt
12:00 Sant Quirze V.-Cerdanyola V.
12:00 Montcada-Masnou
12:00 San Cristóbal-Ripollet
12:00 Granollers-Lloret
16.45 Sant Cugat-Farners
17.00 Peralada-La Jonquera


EL RIVAL: 

Club Deportiu Montcada

Any fundació: 1923

President: Modesto "Tato" Sanchís

Posició temporada passada: 10é 44 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Jordi Salvanyà

Planter: Dani Lledó, Gerard Pujol, Norbert, Miki, Pacheco, José María, Edu, Marcel, Kike Amador, Miguel Vicente, Alex, Marín, Ángel Cuéllar, Joan Morera, David Bermúdez, Sergi Carmona, Sergi Arranz, Edu Alliaume, Dani Martínez i Pociello.


EL CAMP:

Estadi Municipal La Ferreria

Localitat: Montcada i Reixac (Vallés Occidental)

Adreça: entre els carrers Progrés, Vapor i Química s/n

Superfície: Gespa artificial

Com arribar-hi: Autopista B-20/Ronda de Dalt fins arribar a C-58/Autopista del Vallés. C-58 fins a la sortida 5.  Seguir per Avinguda de la Ferreria fins arribar a Carrer Progrés.



LA PRÈVIA

Àrbitre: Javier Ramos Sánchez

Un camp complicat i un rival dur és el que li espera a la 10 jornada de lliga al CD Masnou. Després de la petita ensopegada contra el Peralada, el conjunt masnoví busca seguir sumant punts i escalant llocs a la taula. Seria ja la quarta jornada consecutiva sumant i confirmaria el bon estat de forma de l'equip que des del dia d'Avià ha donat un pas endavant.

El Montcada és un clàssic de la Primera Catalana dels últims temps. L'equip ha aconseguit mantenir-se les últimes sis temporades a la categoria tot i haver patit en varies temporades. La temporada passada van fer un bon paper i aquesta temporada esperen donar un salt de qualitat amb el tècnic Jordi Salvanyà. L'equip vallesà ha sumat 13 punts, un més que el Masnou i va arrencar un meritori empat del camp del Cerdanyola la setmana passada.

Àngel Gómez tornarà a la banqueta després de complir els tres partits de sanció i ho espera fer en una victòria. El Masnou podria recuperar a Dani Morales per aquest partit i en principi el tècnic podrà comptar amb tots els efectius amb el dubte de Pedro Baena. L'equip maresmenc espera seguir progressant en el joc i que els resultats responguin. En l'última visita a La Ferreria, la temporada 2009-10, el Masnou va sumar la major golejada en les últimes cinc temporades amb un 0-5 espectacular.


FLASH

-Aquest cap de setmana tornem a tenir derbi, en aquest cas a Tercera Catalana. L'Atlàntic Barceloneta i Alella s'enfronten aquest dissabte al Municipal. Un partit de dos rivals de molta proximitat que es troben en una situació similar a la taula. Àlex Pompido, autor de 30 gols l'any passat amb el Juvenil A del Masnou, tornarà al Municipal amb un Alella amb diversos jugadors i el propi entrenador amb passat a les files del Masnou. El filial masnoví confia en la bona ratxa dels últims partits i en l'estat de gràcia de Fede Melgosa, que ha marcat sis gols en els últims tres partits. El partit començarà a les 18.30h.

-Óscar Reyes, defensa que la darrera temporada estava a la UE Rubí de Tercera Divisió, està entrenant amb el primer equip del CD Masnou i podria ser fitxat en els propers dies.






No hay comentarios:

Publicar un comentario