lunes, 10 de septiembre de 2012

Crònica de MATinfo, Blog1cat i OnaSps

Debut sense gols

El CD Masnou va debutar ahir a la lliga de Primera Divisió Catalana enfront el Ripollet. L'equip d'Àngel Gómez va dominar la major part del partit, però no va aconseguir transformar les diverses ocasions que va tenir en cap gol. El conjunt visitant es va defensar molt bè i fins i tot podria haver-se endut els primers tres punts de la temporada del Municipal si hagués aprofitat algun contracop.


Després de més de quatre mesos tornava el futbol de competició al Municipal d'Esports. El Masnou es presentava en aquest primer partit de lliga com un dels candidats a estar a la zona alta, mentre que el Ripollet té objectius menys ambiciosos. El tècnic masnoví va formar en aquest debut amb un sorprenent 3-5-2 amb Carlitos Vidal i Aleix com a carrilers, mentre que Quico Díaz, el míster del Ripollet, va optar per col·locar dues línies de quatre homes que van impedir al Masnou arribar amb claredat.

El partit va començar molt igualat i la primera aproximació la van tenir els vallesans (6') amb una falta llunyana que va haver de refusar Jordi, debutant ahir a la porteria del Masnou com a capità. La resposta del Masnou va ser tan tímida com ràpida amb una fluixa rematada de David Bauli (8'). Marc Gallart també va tenir una bona opció al 16', però el seu intent de xilena no va trobar el camí del gol. La primera part va estar molt igualada. El Masnou dominava, la possessió però el Ripollet es mantenia en tot moment molt ben col·locat al darrere esperant la seva opció. I així va arribar la ocasió més clara de la primera part, una bona combinació a la contra entre l'ex del Masnou Txema Buenache, Medina i Fran Jerez, va deixar aquest últim tot sol davant Jordi, però la seva rematada es va perdre per damunt del travesser. Amb un Masnou força espès en els minuts finals es va arribar al final del primer temps.


A la segona part el partit va cambiar. El conjunt local, sabent que era important arrencar amb una victòria a casa, va sortir amb intensitat i va dominar clarament des de l'inici de la segona part. En aquest tram del partit hem de destacar els dos homes que van jugar al doble pivot, Gueri i Victor Manuel, que probablement van ser els millors ahir. Als 57 minuts Carlitos Vidal va tenir l'ocasió més clara del partit. Va recollir un refús en prop del vèrtex de l'àrea i va desfer-se de dos defensors fins que Olavide, porter del Ripollet, va salvar en l'u contra u amb el peu. Les ocasions pel bàndol local es van succeir en els següents minuts, Gallart tampoc no va aconseguir superar la sortida d'Olavide després d'una bona passada de Marcelo (60'), Victor Manuel ho va provar des de lluny (61'), i David Bauli va rematar des de pràcticament dins l'àrea petita topant novament amb Olavide (63').

Quan millor estava el Masnou i semblava que cauria el primer gol de la temporada, el Ripollet va fer la primera substitució. Marc Fortuny va entrar al camp i tot just en la primera pilota que li arribava va marxar de tota la defensa del Masnou, però no va saber definir (66'). En la jugada posterior probablement el millor home ahir dels visitants, l'expeditiu Salva Carreras, la va tenir també en un acció a pilota aturada. Marc Gallart va donar la replica en una rematada de cap a la sortida d'un córner (69'), però un cop més va aturar Olavide.

Aquest joc d'anada i tornada sembla que va desgastar massa als dos conjunts, que se'ls va veure tocats físicament en el tram final de partit i els va costar molt més arribar a porteria contrària. El Masnou ho va seguir intentant, va tornar al 4-4-1-1 de la pretemporada i va tenir algunes bones jugades per bandes, però l'última oportunitat del partiti la va tenir el Ripollet en botes del davanter Joel (78'). Amb un tram final on va baixar encara més la intensitat i es va viure més tensió que no pas oportunitats, va acabar aquest primer partit de lliga. Repartiment de punts.

La valoració es pot fer com a positiva pels homes d'Àngel Gómez, que ahir van demostrar que són capaços de dominar els partits i de crear ocasions. Amb la óptima forma física, més rodatge i més encert de cara porta aquest projecte no té ni molt menys mala pinta. El proper diumenge a Sant Feliu de Guíxols, segon partit de la temporada.

La crònica també a
ONASPS: http://www.onasps.com/2012/09/debut-sense-gols.html
Blog 1a Catalana Grup 1: http://primeracatalana.blogspot.com.es/2012/09/masnou-0-0-ripollet.html
MAT Info: http://matinformacio.wordpress.com/2012/09/10/debut-sense-gols/

No hay comentarios:

Publicar un comentario