viernes, 21 de septiembre de 2012

El rival: el Mollet, per Joan Tura


El diumenge s'enfronten al Municipal dos equips cridats a estar a la zona alta de Primera Catalana. Per conèixer millor com arriba el rival, Joan Tura ens ha preparat aquest article. Ell és el creador del blog www.primeracatalana.blogspot.com , que ens porta cada setmana l'actualitat d'aquest grup 1, sent sens dubte una pàgina a seguir per tots els aficionats als equips de la categoria.

BUSCANT LA SEGONA VICTÒRIA

Aquest cap de setmana, el Masnou i el Mollet s’enfronten en la tercer jornada de la Primera Catalana. Després de perdre el primer partit a casa contra el Cerdanyola, el Mollet disputarà el seu segon partit com a visitant esperant repetir l’èxit de la primera sortida (1-2 contra Vilassar de Dalt).

PLANTILLA:  
Després del mal final de temporada de l’any passat, l’equip ha mantingut només tres jugadors de la temporada passada. També han canviat l’entrenador, Jordi Muñoz ha agafat el poder d’un vestuari on la majoria de nous fitxatges venen amb ell del Ripollet. La plantilla llavors queda així:
Porters: Juanjo Árevalo (San Cristóbal) i Tomás Egea (Equipo Ja)
Defenses: Quique i Bravo (Ripollet), Álex (Olesa de Montserrat), Quim (Sants), Cristian (Canovelles), Lluís i Javi Corchuelo (juvenil).
Migcampistes: Ricki, Édgar, Gerard (juvenil), Lluís Maíllo, Germán, Uri i Berni (Ripollet).
Davanters: Diego Novo i Álex Gil (Ripollet), Rubén (Cerdanyola), Dani Arqués (Manresa) i Adrian (juvenil).

OBJECTIUS:
Després de quedar-se amb la mel als llavis l’any passat fent una primera volta d’ensomni i somiant fins la jornada 20 de pujar a la Tercera Divisió, aquest any l’any és molt clar: assolir la Tercera Divisió. Una categoria en la que el club molletà no hi és des de la temporada 1957-1958.

No hay comentarios:

Publicar un comentario