viernes, 28 de septiembre de 2012

Jornada 4: Sant Cugat-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 4

Dissabte 29 de setembre:
16:00 Avià-Vilassar de Dalt

Diumenge 30 de setembre:
11:45 Gramenet B-Cerdanyola V.
12:00 Ripollet-Farners
12:00 Mollet-La Jonquera
12:00 San Cristóbal-Horta
12:00 Granollers-Sant Quirze V.
16:45 Sant Cugat E.-Masnou
17:00 Guíxols-Lloret
17:00 Peralada-Montcada


EL RIVAL:

Sant Cugat Esport Futbol Club

Any fundació: 1916

President: Llorenç Santasusagna

Posició temporada passada: 2on 63 punts (Segona Catalana Grup 3)

Entrenador: José Luis Duque (4a temporada)

Planter: Jota, Jona; Rius, Joan, Serrat, Bonamich, Egaña, Toni Pou, Abdul, Sánchez, Claudio, Burgos, Isidre, Djailson, Pipa, Xavi Martín, Jordi, Marroco, Corbi, Bruno, Enric i Cadmo.


EL CAMP:

Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau

Localitat: Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) 

Superfície: Gespa Artificial

Adreça: Carrer Ventura Gassol s/n

Com arribar-hi: Ronda de Dalt fins a sortida 18. Autopista del Vallès fins sortida 5 Cerdanyola Vallès. Seguir per BP-1413 fins Carretera de les Roquetes. Seguir fins Ronda del Nord. Avinguda de Vullpallares seguir recte fins Carrer Ventura Gassol.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Josep Faig Pijuan

Segon desplaçament de la temporada pel Masnou en aquesta ocasió al camp d'un recent ascendit. Després d'aconseguir la primera victòria de la temporada els maresmencs hauran d'enfrontar-se a un equip que arriba en una molt bona dinàmica ja des de la temporada passada i que encara no ha perdut. Els vallesans es van imposar en l'anterior jornada contra pronòsitc al díficil camp del Cerdanyola del Vallès en un duel de proximitat.

Aquest equip roig-i-negre està fet a base continuïtat. José Luis Duque va aconseguir retornar a l'equip a Primera Catalana gràcies al treball d'un bloc compacte que ha sofert molts pocs canvis aquesta temporada. Seguir amb la línia que els va conduïr el segon lloc la temporada passada per intentar patir el menys possible és l'objectiu dels santcugatencs. Com a cara coneguda el 'Santcu' té a Pipa, que va estar a les files del Masnou la temporada 2010-11 a Tercera Divisió, tot i que amb un paper molt discret.

Àngel Gómez va decidir canviar l'esquema en l'últim partit disputat i torna a la defensa de quatre. El resultat va ser positiu i tot indica que l'ex tècnic de l'Europa (entre d'altres) tornarà a apostar per aquest plantejament amb Bauli com a únic punta. Els quatre gols que l'equip li va fer al Mollet han donat confiança a un Masnou que buscarà la primera victòria a fora en un terreny complicat. En cas de guanyar, el Masnou encarrilaria dues victòries consecutives, una fita que no aconsegueix des de l'abril de 2010 (jornades 34 i 35 temporada 2010-11) . 




No hay comentarios:

Publicar un comentario