viernes, 7 de septiembre de 2012

Jornada 1: Masnou-Ripollet. La prèvia.

Horaris Jornada 1 

Dissabte 8 de setembre:
- 18.00: Farners-Granollers

Diumenge 9 de setembre:
- 12:00: Masnou-Ripollet
- 12:00: Montcada-Avià
- 12:00: Horta-Sant Cugat Esport
- 12:00: Vilassar de Dalt-Mollet
- 12:00: Sant Quirze Vallès-Gramenet B
- 17:00: Peralada-San Cristóbal
- 17:00: La Jonquera-Lloret
- 18:00: Cerdanyola Vallès-Guíxols


El rival:

Club Futbol Ripollet

Any Fundació:1921

President: Francisco Inglada

Posició temporada passada: 11é 44 punts (1a Catalana Grup 1)

Entrenador: Quico Díaz

Planter: Salva Carreras, Gomà, Txema,Iñaki Moreno, Medina, Carlos Silva, Olavide, Jordi Fuentes, Torrecillas, Grillo, Fran Jerez, Chiqui, Arnau Fortuny, Marc Fortuny, David Durán, Paredes, Joel, Manolo Casto, Víctor Ruiz, Toni Serrano i Samuel.


La prèvia

Àrbitre: El Abdi Zahnini

Duel d'equips totalment renovats el que es viurà al Municipal. El Ripollet, igual que el Masnou, és un equip que no té res a veure amb el que la temporada passada va assolir una més que meritoria onzena posició en el seu retorn a la categoria. L'entrenador de la passada temporada, Jordi Muñoz, s'ha endut al seu nou equip (el Mollet) fins a vuit jugadors dels que conformaven el bloc del Ripollet. Amb més de divuit cares noves, els del Vallés Occidental intentaran posar les coses díficils al Masnou en el debut en la competició.

El Masnou a priori és favorit en aquest primer partit, tot i que els pronòstics poden ser paper mullat si l'equip no està a l'altura de les millors estones de joc de la pretemporada. Passi el que passi sempre s'ha de tenir en compte que estem tot just davant el primer partit de lliga. El nou projecte tan sols ha fet que començar i no sempre es pot començar de la millor manera. Àngel Gómez en principi podrà comptar amb tots els efectius, i es preveu el debut amb la samarreta del Masnou en competició oficial d'homes com David Bauli, Carlitos Vidal o del màxim golejador de la pretemporada Marc Gallart. El duel també servirà per veure quin aspecte presenta el Municipal en el retorn a la categoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario