martes, 25 de septiembre de 2012

El CF Mollet acaba amb nou jugadors i perd a Masnou

Tot i perdre el Mollet va marcar al minut 4 amb un bon xut d'Uri, i poc bans Maïllo va estabellar uan pilota al pal. Però quatre minuts després els locals van empatar amb un xut de sort de Tacón des de fora de l'área. Abans del descans Bauli va marcar el 2 a 1 pel Masnou. Tot i anar perdent el Mollet va comptar amb clares ocasions de Berni - en dues ocasions- i Cristian.

A la represa el Masnou e sva trobara l minut 55 amb un penal a favor per unes mans de Quim dins de l'àrea depsrés d'una jugada on els molletans van demnaar falta al porter. L'àrbitre va expulsar a Quim i Marcelo va marcar el tercer gol de penal. Deu minuts després l'àrbitre va expulsar a Juajo per encara protestar i aleshores va debutar Egea. Tot i això José va marcar el quart pel Masnou a pocs minuts pel final i Rubén va fer el 4 a 2 definitiu al minut 89.