Partido muy intenso, entre dos equipos que jugaron muy bién al fútbol. El Masnou encontró la efectividad que le faltó en encuentros anteriores y consiguió la primera victoria de la temporada.

Jaume Nadal

Molletama.cat

El CF Mollet UE perd a Masnou amb nou jugadors (4-2)

L'equip de Jordi Muñoz mostra les seves dues cares en un partit marcat per les decisions arbitrals.
El CF Mollet UE va perdre al camp del Masnou amb dos jugadors expulsats: Quim Ruíz i Juan José. Amb aquesta derrota, els de Jordi Muñoz es situen tretzens amb tres punts.

El Mollet va signar una gran primera part. De fet, al minut 4 Oriol Solanas va obrir la llauna amb un xut ajustat. Però en pocs minuts el Masnou va capgirar el marcador amb els gols de Daniel Tacón i David Bauli, exjugador del Mollet. Precisament al Masnou també hi jugaven Marcelo Luna, Víctor Manuel i Cristian Guerrero. Era la primera vegada que s'enfrontaven al seu exquip. Malgrat tot, els molletans van perdonar dues clares ocasions de José María bernal, Cristian Gómez i Luis Maíllo.

A la represa, els de Jordi Muñoz van mostrar la seva pijtor cara. Al minut 55, l'assistent va expulsar a Quim Ruíz per unes clares mans dins l'àrea que van significar el 3-1. Deu minuts més tard, l'àrbitre va expulsar a Juan José per protestar. El nou fitxatge del Mollet, Tomás Egea, va sortir per substituir a Juango sota pals. Tot i això, al minut 84 José Mora va marcar el quart gol. Ja al temps afegit, Rubén Sánchez va anotar el segon pel Mollet però sense temps per remuntar el partit. En la propera jornada, el CF Mollet UE rebrà a La Jonquera al Germans Gonzalvo (diumenge, 12h)