lunes, 17 de septiembre de 2012

Crònica de MATinfo, Blog1cat i OnaSps

PRIMERA DERROTA

A priori el Municipal 'Suñer i Arxer' de Sant Feliu de Guíxols no semblava un bon escenari per estrenar-se fora de casa. Un bloc més veterà que el del Masnou i sobretot molt més compactat, i que a més jugava a casa. El repte era díficil, i malgrat aixó els maresmencs van tornar a dominar el partit, en especial a la primera meitat, i van gaudir de més i millor ocasions. Però el Guíxols va tenir més encert, més efectivitat o més sort (o una suma de les tres), i va ficar-la dins dues vegades en les poques oportunitats que van tenir els empordanesos.


Àngel Gómez va tornar a apostar pel 3-5-2, aquest cop amb Dani Tacón i Carlitos a les bandes. Ramon Monràs per la seva banda, va organitzar molt bé des del darrere el seu equip, amb dos centrals experimentats com a líders i que ahir van fer un treball impecable, Cervera i sobretot el capità Pedregosa. Amb un mig del camp rocòs l'equip gironí  va impedir la circulació ràpida de la pilota del Masnou i va saber treure del partit alguns dels jugadors visitants.

Amb un ritme frènetic i amb moltes ganes de tots dos equips, va començar aquest partit que tancava la jornada a Primera Catalana. Oscar Trigo va tenir la primera oportunitat pel Guíxols, però no va encertar a rematar una centrada tot just al minut 2. Tan sols un minut després David Bauli guanyava molt bé l'esquena de tota la defensa empordanesa i enviava la pilota al pal davant la sortida de Dani. Oportunitat claríssima, però que no va desanimar un Masnou que ho va seguir intentant i a punt va estar Pedregosa de fer-se un gol en pròpia porteria (7'). La rèplica la va posar Carlos Gómez amb una rematada des de molt a prop que va desviar amb l'esquena Xavi Comas (10'). La primera jugada polèmica del partit va arribar al minut 12 quan es va demanar penal per mans de Cervera després d'una rematada de Bauli. Victor Manuel va haver de marxar lesionat al quart d'hora de joc i va entrar Cristian Guerrero.

Passats els primers minuts d'anada i tornada, el Masnou va dominar totalment la primera part. Xavi Comas la va tornar a tenir en una centrada de Dani Tacón però va marxar alta (23'). Després una bona acció personal de David Bauli va acabar amb una encara millor acció del porter del Guíxols que va aturar el seu potent xut (36'). Marcelo també va rematar al pal en una falta que va llençar prop de la frontal (38'). El Guíxols es mantenia ben col·locat al darrere, malgrat tan sols va tenir oportunitats en jugades aillades com una rematada de Moha. Per acabar la primera part, el Masnou va tenir fins a tres oportunitats. Un lluitador Marc Gallart ho va intentar amb el cap i amb el peu, i David Bauli va tenir el gol just abans del xiulet final en un altre acció en què va guanyar l'esquena de la defensa. S'arribava al descans amb un Masnou que no havia aconseguit avançar-se en el marcador tot i tenir ocasions molt clares i enviar dos pilotes al pal.

Les oportunitats perdudes sembla que van desesperar a l'equip masnoví, que va sortir adormit a la segona part. El Guíxols va saber aprofitar perfectament aquesta circumstància i Uri va posar el primer gol del partit després d'una centrada de Chicho (49'), un dels millors ahir dels guixolencs. Galleda d'aigua freda per un Masnou que s'havia mostrat superior sobre el terreny de joc, però que es trobava per sota en el marcador. Ràpidament els d'Àngel Gómez van intentar reaccionar. Tot just cinc minuts després del gol d'Uri, es va produïr una jugada totalment rocambolesca. En una falta lateral la pilota li va caure morta dins l'àrea a Cristian Guerrero, que va engaltar una dura rematada al travesser, i el rebot va anar a parar a peus de Gallart que la va introduïr dins la porteria. La família masnovina desplaçada al Baix Empordà cantava el gol, però Nula Pèrez va invalidar la jugada davant la incredulitat de tothom, fins i tot, dels propis afiicionats locals.

Aquesta jugada va deixar tocat a un Masnou que no a saber jugar amb el marcador en contra. Van ser els millors minuts del Guíxols, que va poder ampliar distàncies en jugades d'Oscar Trigo i Medina. Tot i així, Èric Blasco va rematar fora al minut 70 després d'una bona deixada de David Fernàndez, i Cristian Guerrero va estar prop de sorprendre Dani des de la distància (72'). David Fernàndez, molt actiu en els minuts que va estar sobre el camp, la va tornar a tenir al 77'. El conjunt maresmenc estava totalment llançat a l'atac i el Guíxols ho va aprofitar per matar a la contra. Primer va avisar Garrido des de lluny, i després una jugada on els davanters del Guíxols van rematar fins a tres vegades dins l'àrea Carlos Gómez va fer el segon que semblava sentenciar l'encontre (84'). Totalment desmoralitzats, després, Dennis i Jordi van estar a punt de regalar un altre gol estrepitòs.


Quan el partit semblava totalment decidit i fins i tot semblava que podia acabar amb una golejada tan inflada com injusta, una bona jugada d'Èric Blasco va acabar amb una centrada rassa que Mora només va haver d'empenyar dins. Quedaven 2' i l'afegit, que va ser de 4 minuts, i el Masnou va intentar penjar pilotes a l'àrea però no va poder ser i els punts es van quedar a Sant Feliu.

El conjunt maresmenc es troba a la part baixa de la taula després de dues jornades. El balanç númeric per un equip cridat a estar a la zona alta és força pobre, però les sensacions que ha deixat l'equip són força bones. Ha faltat encert davant la porteria, però l'equip ha dominat la possessió i ha tingut més ocasions en els dos partits, especialment ahir on contem fins a set oportunitats clares amb tres pals i un gol anulat. Esperem que la setmana que ve, a casa contra el Mollet, pugui arribar la primera victòria.


   

No hay comentarios:

Publicar un comentario