viernes, 21 de septiembre de 2012

Jornada 3: Masnou-Mollet. La prèvia

HORARIS JORNADA 3

Dissabte 22 de setembre:
16:00  Lloret-Ripollet
18:00  Farners-Peralada

Diumenge 23 de setembre:
12:00 Masnou-Mollet
12:00 Vilassar de Dalt-Gramenet B
12:00 Horta-Avià
12:00 Sant Quirze V.-San Cristóbal
12:00 Montcada-Granollers
16:45 La Jonquera-Guíxols
18:00 Cerdanyola V.-Sant Cugat Esport

 

EL RIVAL:

Club de Futbol Mollet Unió Esportiva

Any Fundació: 1919

President: Feliu Tura

Posició temporada passada: 6é 53 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Jordi Muñoz

Planter: Riki, Edgar, Caballero, Diego Novo, Bravo, Quique, Uri Solanas, Alex Gil, Berni, Germán, Lluís Maíllo, Juanjo Arévalo,  Rubén Sánchez, Cristian Gómez i Dani Arqués.

 

LA PRÈVIA 

 Àrbitre: Sergio Àlvarez Ubric

Després d'uns dos primers partits on el joc i les ocasions no han anat de la mà dels resultats pel Masnou, el conjunt maresmenc afrontarà el seu segon partit a casa amb l'objectiu de sumar els tres primers punts per enganxar-se des de l'inici de temporada al tren de dalt. El Mollet ja va aconseguir guanyar en el seu primer desplaçament al Maresme (1-2 a Vilassar de Dalt), tot i que el Cerdanyola del Vallés els va sorprendre al Germans Gonzalvo la setmana passada.  

Tindrem davant un conjunt totalment renovat però que arriba amb moltes ganes de posar les coses díficils. La temporada passada els molletans van estar al capdamunt de la classificació durant moltes setmanes, però finalment es van desinflar i no van aconseguir l'objectiu de l'ascens tot just en la temporada del retorn a la categoria després de diverses temporades en categories territorials. Tan sols tres jugadors segueixen a l'entitat després de l'estiu i el planter està conformat per una majoria de jugadors (8) provinents del Ripollet, d'on també arribat l'entrenador Jordi Muñoz.

Serà un partit especial per Cristian Guerrero i per David Bauli que s'enfrontaran al seu ex-equip. Precisament Guerrero podria ser una de les modificacions en l'onze local si Victor Manuel no s'ha recuperat de la lesió que el va fer retirar-se al Suñer i Arxer. Tot sembla indicar que Àngel Gómez seguirà apostant per consolidar el 3-5-2, esperem que amb el mateix éxit a l'hora de generar ocasions, però amb un major encert cara porta. Seria molt important aconseguir la primera victòria i des d'aquí animem a tota la família del CD Masnou a anar al Municipal aquest diumenge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario