miércoles, 5 de septiembre de 2012

Presentació

A falta de tan sols tres dies per l'inici d'una nova temporada, llenço aquest espai amb l'objectiu de millorar la difusió del CD Masnou en tots els sentits. No serà un objectiu gaire complicat, ja que actualment el club no disposa de cap mitjà per informar a l'afició. La web porta molts mesos inactiva i al compte Twitter no hi apareix cap informació ni cap missatge des de finals de la temporada passada.

Aquest blog intentarà recollir tota la informació que arribi a les meves mans sobre el club a partir d'altres mitjans, a més d'oferir una prévia i una crónica de cada partit que disputi el Masnou. Tot i així, hem de ser realistes i conscients de les limitacions d'aquest lloc, que cal remarcar que és una iniciativa particular d'un aficionat i que en cap cas té cap vinculació directiva ni amb el club, ni amb la directiva, ni amb el cos técnic ni amb els jugadors. La informació partirà del que aparegui als mitjans escrits i d'internet i dels meus propis ulls.

No vull amagar que aquest projecte mai s'hagués tirat endavant sino fos per la inspiració que ens han donat altres pàgines d'altres clubs del nostre futbol i que em serviran sens dubte de referéncia. En especial la ja per desgràcia desapareguda web "Premiatic.com" que donava ressó a tota la informació del nostre veí C.E. Premià, tot un exemple i un model a seguir en tots els sentits. Tampoc vull passar per alt altres models com són sens dubte "El blog de l'Hospi" de Cristian Garcia, el "blog de la prèvia"del FC Vilafranca (Lluis Montaner), el blog del Gavà de Havok, planetajupiter.com o ja més modestos encara com el blog de Conrad del Marianao Poblet. Tots ells i també molts d'altres que també mereixerien una menció són exemples de seguiment, amor, passió però a la vegada també de rigorositat o realisme entorn als seus clubs. En definitiva, són el que pretén ser aquest espai pel CD Masnou.

Estem davant d'una temporada on el projecte és totalment nou pel club, a la vegada que ilusiona no deixa de ser una total incógnita. Bons fitxatges i bons partits de pretemporada, però també moltes baixes i una série de rivals superiors en molts aspectes. Aquí ho seguirem tot, passi el que passi, sempre al costat del nostre equip.

Visca el Masnou, el CD Masnou i el futbol modest català!

No hay comentarios:

Publicar un comentario