lunes, 24 de septiembre de 2012

Crònica de MATinfo i Blog1cat

VICTÒRIA I A MIRAR CAP A DALT

El nou projecte del CD Masnou amb Àngel Gómez al capdavant va aconseguir en el dia d'ahir sumar el seu primer triomf a Primera Catalana. En un partit que es preveia molt complicat per l'entitat i per la trajectòria l'any passat del rival, el Masnou va véncer gràcies a una bona segona meitat. De fet, al primer temps, el Mollet va plantar cara i no va méreixer marxar als vestidors per sota en el marcador, però a la segona els maresmencs van decantar clarament el duel, ajudats pels errors de la defensa i del porter molletans.

El Masnou va decidir tornar ahir a l'esquema de joc habitual durant la pretemporada, amb una línia de quatre al darrere, un doble pivot, dos extrems, un mitjapunta i un davanter centre després de no haver assolit els resultats esperats en les dues primeres jornades. Els visitants van apostar per un sistema similar, sortint a per totes des de l'inici i sense la intenció d'esperar aviam què feia el conjunt local.

L'encontre va tenir un inici trepidant. Els de Jordi Muñoz van començar endolladíssims i tot just quan els aficionats s'acabaven d'asseure, Maillo ja va avisar amb una rematada al pal (2'). El Masnou va intentar reaccionar ràpidament amb un contracop que Bauli va finalitzar amb un xut desviat (3'), però definitivament va ser el Mollet qui va obrir la llauna. En una jugada amb molts rebots dins l'àrea i en la que els defenses masnovins no van saber allunyar la pilota tot i una bona intervenció de Jordi, Uri va aconseguir posar per davant als vallesans (4'). Alegria entre la parròquia molletana que es va esvaïr ràpidament amb el gol de l'empat que, tan sols quatre minuts més tard, va aconseguir Dani Tacón després d'un córner. La defensa visitant va allunyar la pilota, però Tacón la va recollir a la frontal i va fer un llançament que va impactar en un jugador del Mollet i va despistar a Juanjo.

Amb l'empat el ritme de tots dos equips no va baixar i es vàren seguir succeïnt les ocasions. Un atrevit Mollet ho seguia provant mitjançant Cristian des de lluny (20') i Berni amb una rematada desviada (23'). Marcelo va donar la rèplica pel Masnou amb un llançament que va sortir fora per poc (28'). Quim amb el cap i Berni després d'una bona jugada d'Arqués van estar a punt d'avançar novament als visitants en els compassos finals de la primera part. També Cristian de falta llunyana o Arqués amb una xilena van tenir a prop el gol abans del descans per un Mollet que va perdonar quan el Masnou estava més tocat. Després de diverses ocasions marrades pel rival, una gran passada de Victor Manuel cap a Bauli la va aprofitar precisament l'ex-jugador molletà per desfer l'empat abans del descans. Una primera part igualada en la que el Masnou va tenir la fortuna que va faltar en les dues primeres jornades.

A la segona part les coses van canviar radicalment. El gol de David Bauli va deixar enfonsat a un Mollet que no va sortir ni amb l'actitud ni amb el perill de la primera. El Masnou es va fer amb el control del partit, i Dennis va poder fer el tercer a la sortida d'un córner (51'). També en un córner va arribar la jugada que va acabar de decantar el partit. La pilota va caure dividida a la frontal de l'àrea petita després d'una lamentable sortida de Juanjo i quan la pilota anava cap a porteria, el central del Mollet Quim es va veure obligat posar el braç per evitar el gol. Evidentment targeta vermella i penal favorable als d'Àngel Gómez. Marcelo va ser l'encarregat de batre Juanjo i posar el 3-1 (59'). Amb un jugador més el Masnou va seguir creant ocasions i Carlitos va tenir un u contra u claríssim que no va poder resoldre, així com una rematada del sempre participatiu Mora. Més encara va quedar sentenciat el partit quan el porter Juanjo va veure la segona groga completant una actuació bastant desafortunada (70').

Tot i que el Masnou no tenia excessives ganes de fer sang, i que també li mancava gasolina al tram final de partit, es van succeir les ocasions per haver completat una golejada àmplia. Tacón, Jonathan i Éric Blasco van perdonar, però no Mora que va fer el seu segon gol en els dos últims partits regatejant molt bé davant el porter suplent Tomàs. Amb el 4-1 i el partit clausurat Ruben va maquillar un pél el resultat per part vallesana amb un gol de perseverança.

En definitiva, un partit que donarà confiança als jugadors masnovins i que va servir perquè l'afició tornés a veure un triomf del Masnou a casa, un fet que no es va produïr en tota la temporada passada. Les sensacions han estat molt bones des de la pretemporada i tan sols faltava que arribessin resultats. Ara, un cop assolits ja els primers tres punts, toca mirar cap a dalt i veure si aquest equip és capaç d'aguantar el ritme dels altres conjunts punters en les próximes jornades.